Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba999

do wakacji -10

Polecane posty

Gość gruba999

mam 17 lat 170cm i waże 68kg! cel to -10kg! od jutra zaczynam! czy ktoś się przyłączy? wiem że jest wiele takich tematów ale ja również postanowiłam założyc własny topic! zamierzam nie jeść słodyczy i dużo świczyć: basen, siłownia, aerobik może bieganie! zamierzam również kupić jakiś kosmetyk wyszzcuplający! mam nadzieje że się uda! szczególnie zalezy mi na wyszcupleniu ud i bioder no i z brzusia też trzeba się pozbyć sadełka!

Gość Cytryna z Peru
Też mam 17 lat. 175-176cm 65-66kg I mogę się do jeszcze jednego topiku przyłączyć. Szczególnie, że jesteśmy w podobnym wieku :):)

Gość Cytryna z Peru
Mój cel to zobaczyć magiczne "5" z przodu wagi :)

Gość gruba999
ciesze się że ktoś się znalazł! ja również marze o 5 z przodu! jak narazie to wytrzymuje bez słodyczy ale to dopiero 1 dzień! jestem po aerobiku ale wieczorkiem jeszce zamierzam poćwiczyć w domku!

Gość gruba999
dzisiaj staje na wage a tu kilogram mniej! myślę że to dobry początkek! niestety ale moja silna wola zawiodła i nie wytrzymałam bez słodyczy ale ćwicze regularnie i mam nadzieje że to przyniesie efekty!

Gość miminikna
Cześć, mam podobne wymiary i tez niedawno zaczęłam podobną dietę. Nie jem dodatkowo białego chleba i piję hektolitry wody...

Ważyłam jakiś czas 68 kg i rozumiem Cię tym bardziej, że mamy tyle samo wzrostu...Mój cel to takżę 58kg... :-) Ja się już niby odchudzam jakiś czas...narazie to 2 kilo schudłam. Powodzenia!

Gość zarlok
witam serdecnie dziewczyny!tez mam zamiar schudnac ale watpie aby udalo mi sie az 10 kg!moje wymiary to waga 63-64 wzrost 164cm.marza mi sie szczuple uda i plaski brzuch bo z tym mam najwieksze problemy!probowalam juz wiele rzeczy,wlasnie skonczylam vacu step i jestem zla ze stracilam czas i pieniadze a waga ani drgnela.od jutra,a nie juz po 12 wiec OD DZIS tez aczynam moja przygode z odchudzaniem.

Gość gruba999
jeśli chodzi o białe pieczywo to jem go ale staram sie w jak najmniejszych ilościach i jak najżadziej! na razie moja waga stoi! zastanawiam sie jaki kosmetyk wyszczuplający sobie kupic ale nie wiem! tyle ich jest! najlepiej nie drogi a skuteczny! ale czy taki naprawde istnieje?!

Gość Olenka 17
Witam :P mi też by sie przydało zrzucić z 10-15 kg :D mam 172 cm 73 kg :( i pełną motywację żeby w końcu stracić ten tłuszczyk na biodrach brzuchu itd. w biodrach mam 103 cm, w pasie 89, w udzie 62 i ramię 28 :( tylko biustu się cieszę 98 :D a tak to resztę trzeba zlikwidować :P:P co polecacie :P?

Gość Bipi
Z tymi kosmetykami na wyszczuplanie daj sobie na luz: NIE DZIAŁAJĄ. Sport, sport i jeszcze raz sport to odpowiedź na więszość problemów. Ahha...biały chleb to puste kalorie. Natomiast pełnoziarniste pieczywo bardzo pomaga w odchudzniu, ma dużo błonnika, więc ułatwia trawienie i zapewnia uczucie sytości.

Gość Olenka 17
Bipi ma racje zamiast wydawać kasę na jakieś żele kremy idź na basen :P:P mi to pomaga :P ej co jest dobre na zaparcia ... bo ja umieram ... :(:(

Gość Bipi
Oleńka: błonnik teoretycznie jest dobry, ale nie zawsze; spróbój suszone owoce, pełnoziarniste pieczywo plus dużo wody, powinno pomóc; no i jakąś figurkę możesz wypić, ale raczej wyjątkowo, bo te herbari przeczyszczające zakłócają pracę jelit; w aptece też coś się znajdzie na zaparcie...:)

Gość Olenka 17
trzeba coś załatwić.... :D Bipi thx :*

Gość Olenka 17
co do diety :P jem 2 posiłki dziennie -śniadanie i obiadek :D nie jem już słodyczy i na przekąskę wcinam jabłko lub jogurcik :P dodatkowo duużo ćwiczę :P:P zobaczymy jakie będą efekty :P:*

Gość gruba999
chyba macie racje żeby nie kupować kosmetyków wyszczuplających bo to strata pieniedzy!

Gość tyrasa
kremy czy zele wyszczuplajace moze i nie zawsze powoduja ubytek cm w partiach ciala, ale zawieraja substancje nawilzajace, a warto dbac o skore, chlor w basenie bardzo ja niszczy... tym bardziej nalezy ich uzywac, chyba ze chcecie za 10 lat miec stara, zwiotczala, sucha skore...

Gość Olenka 17
Tyrasa masz rację, trzeba używać różnych kremów czy balsamów, tylko że wyszczuplające są przeważnie droższe niż zwykłem kremy nawilżające, a często dziewczyny kupują kremy w granicach cen do 100 zł myśląc że tłuszczyk zniknie :P ale jak najbardziej się z Tobą zgadzam :P

Gość gruba999
nie musiałm kupować! dzisiaj dostałam od ciotki która juz skonczyła sie odchudzać cała serię kosmetyków z eveline peeling, serumi krem intensywnie wyszcuplające! mam nadzieje że przy diecie i ćwiczeniach pomogą! ciesze sie że ktoś odezwał się na ten topic! niech trzyma się jak najdłużej jak na razie schudłam 1kg i waga ani drgnie ale widocznie potrzeba jeszce czasu!

Gość gruba999
zamierzam jeszcze 1 dzień w tygodniu być na samej wodzie! zrobie wszystko żeby tylko nie wstydzić się założyć bikini na wakacjach a one już tuż tuż!

Gość Olenka 17
do bikini mi jeszcze daleko :D:D ale luźno :P na razie odpoczywam... jutro czeka mnie mecz w kosza :P trzeba mieć formę :P

Gość gruba999
grasz w kosza?? ja gram w siatke juz od 5 lat więc chyba mamy wspólne zainteresowania!

Gość gruba babka
gdruba999 masz bardzo podobne wymiary do moich! ja też chciałabym schudnąc 10kg ale chyba o bikinie to możesz zapomniec tak jak ja! niestety!

Gość gruba999
wczoraj miałam super humor i tak napisałam ale jak dzisiaj przejrzałam się dokladnie w lustrze to stwierdziłam że masz racje! o bikini moge tylko pomarzyć! a miało być tak pieknie!

Gość gruba999
widze że temat upadł! ja bardzo małymi kroczkami zblizam sie do celu! schudłam 4kg i już czuje sie lepiej ale to jeszce nie to! wczoraj byłam na saunie i fajnie było! bardzo cieplutko ale dało sie wytrzymać! w przyszłym tygodniu znowu pójde i czekam na rezultaty!

Gość xeni97
Ja zaczęłam odchudzanie na koniec roku szkolnego postanowiłam że schudnę do września 16kg wiecie taka zmiana;) miałam do zgubienia 18kg mała nadwaga ale już znajomi mówili na mnie ty grubasku itp a ja chciałam im pokazać że mogę wyglądać dobrze;) zamówiłam sobie suplementacje African Mango http://afrikanmango.pl plus regularne posiłki i ćwiczenia i efekt był nieziemski ;)