Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka222222

Ból jajnikow podczas stosunku

Polecane posty

Gość zalamka222222

co może go powodować???

Gość i-n-k-a
Mnie czasami boli gdy kochamy sie od tylu kilka dni po okresie. Dodam, ze nie mam zadnedo zapalenia ani infekcji, widocznie zdarza sie.

Gość zalamka222222
Mi coś takiego zdarzylo się pierwszy raz a w dodatku dzisiaj cały dzień bolą mnie jajniki wydaje mi się że prawy mocniej, czy to mogloby mieć coś wspólnego z ciążą???bo byłaby taka możliwość ostatnio trochę zaszalałam z narzeczonym :(

Gość mariola19761
Kiedy mnie bolały jajniki okazalo sie że mam torbiel . Idzcie do lekarza!!!!!!!!!!!!!!

Gość Alin
Mnie też bolały jajniki po stosunku i teraz okazało się że mam nadżerke- być może to jest tego wina , ale powodów może być dużo więc radze pójść na wizytke

Gość torbielka
ja tak miałam i okazałao sie że mam torbiela...nawet najmniejsze podniecenie sprawiało mi ból to znaczy bolały mnie jajniki tak jakbym miała dostać okres..

Mnie bolą czasem jajniki po stosunku i mam takie jakby skurcze macicy, czy powinnam iść z tym do ginekologa? Pozdrawiam.

Gość torbielka
mnie tez takie cos dokuczało. Ja nie wiem czy to normalne. Ja akurat miałam torbiela i dlatego miałąm takie bóle właśnie po a nie w trakcie.Jak będziesz u ginekologa to możesz mu o tym wspomnieć ale specjalnie z tym problemem chyba nie koniecznie chyba że to jest uporczywe to pewnie że idź pozdrawiam:)

torbielka dzięki uspokoiłaś mnie trochę. ból jest taki dziwny czasem jest a czasem go nie ma. Jak będę u ginekologa kiedyś to mu wspomnę:) Pozdrawiam