Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemon tv

co najlepiej sciera naskorek cukier sol kawa czy peeling ze sklepu?

Polecane posty

Gość niebieskooookaa22
ja obstawiam SÓL :D

Gość Fistaszek67
kiedyś spróbowałam peelingu kawowego, który tu jest tak bardzo polecany. Mi osobiście on nie pasuje. Efekty może i widoczne, ale przy tym cała łazienka zachlapana kawą, któr ciężko zmyć, przez kilka godzin pozostaje zapach kawy na ciele i w łazience, myjka po takim peelingu nadaje się tylko do wyrzucenia (czytaj myjka staje jednorazowego użytku) no i trochę zachodu przy tym jest....Zdecydowanie bardziejn polecam gotowe peelingi ze sklepu, albo żele peelingujące pod prysznic, teraz jest taki wybór kosmetyków w sklepach że napewno każdy znajdzie tam coś dla siebie.

Gość bgfbfgbhfgbll
jeszcze orzechami wloskimi zmielonymi sie robi piling... fajnie nawilza.... ja lacze go razem z odrobina cukru... a wogole to trzeba byc bardzo delikatnym bo mozna se szybko podraznic skore lub doprowadzic do zapalenia mieszkow wlosowych.... a jak sie zbyt czesto robi to skora sama nie bedzie sie chciala oczyszczac i zorbi sie szara..

Gość m9onika
KAWA!!!!!! jest rewelacyjna, co z tego, że trzeba umyć dokładnie wannę. skóra jest cudowna, miękka i nawilżona. Balsam później wchłania się idealnie. Jak zrobiłam sobie taki peeling pierwszy raz, to nie mogłam się nacieszyć swoją skórą, trochę to komiczne wyglądało jak się głaskałam przez cały wieczór. Najlepszy efekt w połączeniu z żelem pod prysznic, a nie jak słyszałam kiedyś z balsamem. 100% efekt!! mój niewielki cellulit po wewnętrznej stronie ud zniknął już po kilku razach. PO-LE-CAM!!!!