Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi26

WKOŃCU UDAŁO SIE!!! koniec karmienia piersia!!!

Polecane posty

Gość domi26

Az nie chce mi sie wieżyc ze udało mi sie odstawic od piersi mojego 20mc. synka. Od piatku nie miał cyca w buzi. Hura! Dlatego że już zaczeło mnie to bardzo meczy. Było cieżko ale sie udało

Gość elinova
Domi---gratuluję :-) Jakiego sposobu użyłaś?? Ja odstawiłam córkę jak miała 11 m-cy, czyli całkiem niedawno. I wcale nie było tragedi...U mnie sprawdziło się chyba to, że to ja bardziej bałam się tego zakończenia karmienia... I dodam, że nie musiałam używać żadnego sposobu :-D Po prostu któreś nocy nie dałam jej już cucka jak się obudziła i to był koniec :-P

Gość domi26
U mnie z odstawieniem było cieżko.Uzyłam do pomocy emulsji przeciw obgryzaniu paznokci. A musiałam to już zrobic bo synek nic nie chciał jesc oprucz cyca.Mam nadzieje ze wkońcu bedzie jadł to co mu przygotuje i że przybierze na wadze.Synek bez cyca w buzi nie zasna. A w nocy do tej pory budził sie nawet po pięc razy, co bardzo mnie meczyło. Nie wspomne ile razy wisiał przy cycu w dzień.

Domi gratuluje!Tez pomalu odzwyczajam 22 mc dziecko od cycka.Jeszcze mi sie nie udalo ale mam nadzieje ze niedlugo.

chyba latwiej odzywczaic mniejsze dziecko. Z duzym jestjuz ciezej bo ono wie lepiej co jest grane. Plan mam taki ze przestane mala karmic jak bedzie miala rok, ale to tylko plan. Mam nadzieje ze obedzie sie bez wiekszych problemow, choc juz teraz trudno mi sobie wyobrazic to odzwyczajanie. Gratuluje domi