Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt nie pomoze

topik o staniczku moj sie nie otwiera

Polecane posty

Gość nikt nie pomoze

wiec zakladam nowy do Marty tak musze miec takie gładki, wycięty głeboko, z odpinanymi ramuiączkami. Szyje suknie i mam specyficzny dekolt. Krawcowa mi taki kazala kupic

Gość nikt nie pomoze
dziewczyny dziekuje wam za podpowiedzi :) to dla was 🌻 :)

Gość a może taki
Wpisz w wyszukiwarkę Lilly Donna 8083. Ja zakupiłam taki do sukienki z gorsecikiem, ale nie wiem czy dla Ciebie bedzie wystarczająco wyciety. Bardzo ładnie dopasowuje sie do biustu, w komplecie są ramiączka z materiału i przezroczyste. Pozdrawiam

Gość nikt nie pomoze
o sliczny... ale czy on jest usztywniany i z push-upem?

Jest usztywniany fiszbinami , nie ma szwów na miseczkach o od razu jest jakby wypełniony, taki wyprofilowany, ale to wypełnienie nie jest jakoś bardzo grube. . Ja mam rozmiar 75 b i wyglada super. Jest dość sztywny i ładnie przylega.

Gość nikt nie pomoze
a ty kupowałas w necie?

Trafiłam na niego w sklepie z bielizną. Na allegro jest ogromny wybór i czasem można wymienić w razie złego rozmiaru. Może tam spróbuj poszukac czegos dla siebie.

Gość nikt nie pomoze
a skąd jestes? moze i ja sie udam do tego sklepu? na allegro sie boje kupic, bo potem jak zacznę odsyłać, to przesyłki mnie przerosną od ceny stanika :)

i jeden mankament, mimo ze bardzo staraąłm sie go ładnie złozyc to po środku zrobiła mi sie od wewnatrz male wgniecenie ( niewidoczne na zwnatrz i wniczym to nie przeszkadza)Nie wiem jak sie zachowa w praniu, chyba ze na zasadzie wymoczenia, wypłukania. Albo mozna oddac do czyszczenia chemicznego.

Gość nikt nie pomoze
oj a ja wawa :(

Gość nikt nie pomoze
dla mnie najwazniejsze żeby był na slub :) wiec moze sie nie zgniecie. Polozylabym go w szufladzie nie złozony

no, tak najlepiej ja tez już swoj rozłożyłam a wydaje mi sie byc moze zagniotłam go przy mierzeniu sukni. Wydaje mi sie ze poźniej tez mozna go wykorzystac , bo ładnie sie prezentuje. Zycze powodzenia w poszukiwaniach:)

no, tak najlepiej ja tez już swoj rozłożyłam a wydaje mi sie byc moze zagniotłam go przy mierzeniu sukni. Wydaje mi sie ze poźniej tez mozna go wykorzystac , bo ładnie sie prezentuje. Zycze powodzenia w poszukiwaniach:)