Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Constansssa

7DNI NA DIETĘ SZYBKĄ I EFEKTYWNĄ!!! POPROSZE PROPOZYCJE

Polecane posty

Moje drogie dietowiczki, potrzebowalabym dietkę na 7 dni, albo inaczej taką, na której po 7 dniach bylby calkiem znaczący efekt. Najlepiej 5kg... ;) Nie obchodzi mnie, czy bedzie potem jojo, czy jest niezdrowa, etc. Ma byc skuteczna i tylko o to mi chodzi. Licze na Was:) i CZEKAM !!! OD JUTRA CHCE A WLASCIWIE MUSZE :D ZACZAC WIEC PROSZE POMOZCIE MIIIIIII!!!!!!!!! :)

Zastanawiam się nad jogurtową, tyle że w tej mocno okrojonej wersji - tj. same jogurty naturalne przez 7 dni... czy któraś z Was probowala i moze podzielic sie ze mna efektami?? :) bylabym naprawdę wdzięczna... :) aha i jeszcze kapusciana chodzi mi po glowie... tyle, ze nie jestem przekonana co do bankowej utraty tych 5kg o ktorych jej tworcy tak sie zarzekaja... czy rowniez ktoras probowala i zechce mi ją polecic lub nie? :D pozdrawiam Was :)

Gość anilama_
a może dieta amerykańska? zastanawiam się nad nią właśnie. do piątku muszę jak najszybciej schudnąć :P (chociaż i tak cały czas jestem na diecie ok.500 kcal, ale waga teraz powoli spada)

Gość ola4442
hej! dieta kapusciana -ta zupa zawiera moczopedne i odwadniajace skladniki tak ze nawet jesli wytrzymasz tydzien to stracisz wode a nie tluszczyk.Ja zaczelam ja stosowac ale po kilku dniach przestalam,poprostu ta zupa jest wstratna-wbrew pozorom.. Natomiast teraz jestem 3ci dzien na jogurtowej i jestem zadowolona,ubranka luzniejsze juz czuje .Podobno na mojej jogurtowej mozna schudnac od 4 do 6 kg.w 2 tygodnie wiec licze takie efekty:)

Gość baska 73
nie ma takiej mozliwosci by schudnac 5 kg w zydzien tluszcz sie spala po okolo 7 dniach a najpierw woda-ja kiedy stosowalam glodowki i diety owocowe-ale wtedy bylam mloda i glupia a i tak po tygodniu byl ubytek max 2 kg

Ola a ile jogurtów jesz dziennie? i coś poza nimi? i jakie to są jogurty?

Gość ewcia_20
witajcie!!!!!!!!1tez sie odchudam i musze schudnac 6kg jak najszybciej.. czy jaks ie bedzie jadło same jogurty + woda + rowerek to beda efekty pomocy!!!!!!!!!!!!!11

Gość ewcia_20
prosze o propozycje

Hey:) dziekuje za tak szybki odzew:) zdaję sobie sprawę, ze ubytek wagi nie bedzie trwaly i nie bedzie to zalegajacy w moim organizmie tluszcz :D ale chodzi o to, by bylo naprawde widac, ze jestem szczuplejsza! zamierzam jesc jogurty naturalne zott, takie niebieskie, jedno opakowanie to ok.130 kcal a sycą nieźle i są smaczne. A ile, to jeszcze nie wiem, nie wiem na ilu wytrzymam, ile proponujecie?? zaznaczam, ze mam tydzien;) a wiec niewiele, w tym czasie chce jesc tylko owe jogurty, pić herbaty - zieloną, czerwoną?, duzo wody oraz cwiczyc dziennie ok.2h... co myślicie ???

Gość ewcia_20
czy mozna jesc do syta jogurty np .sliwkowe i podobne?porada

oj no to na pewno Ci coś ubędzie :) no chyba że zjesz 15 jogurtów dziennie to co innego :P

Gość baska 73
ta dieta jogurtowa jest ok ja na niej schudlam a co to sa kapsulki kapusciane?

Gość ewcia_20
a ile tak na dzien zjesc ?> co sadzisz?mam 2 tyg na zrzucenie ok 5kg dam rade

nie powinno sie mieszać czerwonej herbaty z zieloną byłam u lekarza mówił że trzeba się nastawić na jeden rodzaj i szczerze polecam czerwoną naprawdę przez tydzień jeśli będziesz piła uczciwie i dobrej marki to schudniesz, czerwona tez redukuje tłuszcz spożywany nie pozwala na odkładanie się go. znam osoby które były bardzo otyłe a teraz ja im zazdroszczę, żebym wiedziała wcześniej bym ja piła

Gość ewcia_20
ja tez pije czerwona, jaka dieta? zeby schudnac 5kg

ewcia_20 ja bym Tobie proponowala dietę kopenhaską na dwa tygodnie... to oczywiscie zalezy od Twojej wagi, wzrostu i metabolizmu ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze na niej naprawde sie chudnie i to niemalo oraz trwale:) ale prosze na tym topiku o kopenhaskiej wiecej nic nie mowic, bo tutaj chodzi o dietke jogurtowa:D albo taka, na ktora przeznaczyc mozna gora tydzien!! :)

Gość Omena 22
polecam diete sputh beach na trwale schudniecie -topiki na forum

Gość ewcia_20
mam 160 wzrostu o waze 60kg wiec?jaka

hey Dziewczyny :) zaczal sie nowy dzien i zjadlam narazie jeden jogurt natualny:) 3majcie za mnie kciuki, zebym wytrzymala jedzac tylko to... czy ktoras tez dzisiaj zaczela? pozdrawiam :)

Hej! To moj 4 dzien na diecie jogurtowej :) czuje sie swietnie rano, 1sniadanie,2 sniadanie to u mnie jogurt+ 3 lyzki platkow,lub otreb.Obiad to rybka z ziemniakami i jakies zielone warzywo,a na kolacje owowcowy jogurt beztluszczowy :) pije wode,ale bez przesady.Pozatym smaruje sie zelem wyszczuplajacym-i antycelulitisowym Nivea na noc i owijam sie folia(mocno sie poce w nocy dzieki temu ) -choc podobno to niezdrowe,pozatym biore tabletki na noc tez wyszczuplajace.Jezdze na rowerku do pracy i jeszcze do jogurtow i obiadu jem C.L.A to tyle.Juz zaczynam miec luzy w ubraniu:) huraaa!! Nie moge sie doczekac wieczoru jak wroce z pracy ,mam smaka na jogurcik misniowy-mniam!!

Gość vega71
Jesli naprawde chcesz poleciec z waga w ekspresowym czasie to zostaw jogurty bo zamula Ci tylko organizm. Zrob sobie tydzien na samych sokach warzywnych. Seler, troche marchewki, buraki, kapusta i inne zieleniny. Kuracja jest ekstremalna ale kg poleca Ci gwaltownie i bedzie widac. Zanim zaczniesz wypij troche wody z gorzka sola ktora wywali Ci cale swinstwo z jelit, a pozniej woda + soki. Nie pamietam ile kg wazysz ale powinno Ci poleciec okolo 5-8 kg z czego ogromna ilosc to bedzie woda, ale jesli potrzebujesz natychmiastowego efektu to go bedziesz miala :) Przy okazji sie troche odtrujesz.

hej! wiec.. zeby pic soki musialabym kupic sokowirowke a nie kazdego stac na nia.Pozatym wole diete jogurtowa.Nic mnie nie zamula.A ty jesli jej nie stosowalas- a tak mi sie wydaje-to prosze nie zniechecaj mnie bo i tak nic ztego :) moze kiedys sie przezuce na owocki i jakrzynki,ale narazie pozostane przy swoich pysznych jogurtach:) mniam!

hey vega71 w tydzien dam rade :O heeeyyy nooo byloby super:) a powiedz mi jeszcze tylko w jakich ilościach to pic? albo najwazniejsze to mi powiedz, czy sama to stosowalas?????? ja mam 175cm, 83 kg :( czekam z niecierpliwoscia na to co powiesz;)

Gość kiciora
6 bananoe dzienne=0.5 KG W DOL KAZDEGO DNIA wyprobowane kilakakrotnie przeze mnie :o)

Gość kiciora
bananow :o) do tego woda oczywiscie

Gość kondak
sorki jeszcze raz www.mmtwo.w.interia.pl/diety.htm

Gość Vega71
Constansssa , Stosowalam :) I zlecialam 7 kg z podobnej wagi jak Twoja. 2-3 litry wody dzinnie i +/- 1.5 litra sokow. Najlepsze sa warzywne z mala iloscia cukru. Mozesz mieszac marchewke/buraki/seler/ogorek Ogorek/seler/jablko kapuste/pomidory/seler Praktycznie cokolwiek Ci w rece wpadnie byle mialo malo cukru. Ogorki/selery/rzodkiewki/kapusta najszybciej oczyszczaja i wywalaja nadmiary wody. Zagladnij tutaj ta babka zeszla z wagi ponad 140 kg na sokach i warzywach : http://www.rawreform.com/content/view/16/42/ http://www.rawreform.com/content/view/18/30/ Powodzenia :)