Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estera kontaktowska

jestem szczęściarą

Polecane posty

Gość estera kontaktowska

wychodze za mąż. Jestem po 30stce więc to ostatni dzwonek.Cięzko poznac kogoś , a jak juz jakis zacepi to okazuje się smierdzącym bezrobotnym bądz zniewieściałym starym kawalerem z nieświeżym oddechem. Moja znajoma pozazdrościła i na szybkiego tez bierze ślub bo nie chce juz tez byc stara panną. Inna mi zazdrości i mówi- jak to to jednak bierzesz? fajnie masz zazdroszczą wszystkie stare panny taka prawda

Gość pumeksol
ja ci nie zazdroszcze. ale ciesze sie razem z toba :) gratulacje!!

ja to raczej współczuję takiego podejścia do życia zresztą, nie wierzę, że to nie jest prowokacja

Gość estera kontaktowska
dzięki. Kurcze a juz myslałam ze nigdy nie włoże obraczki.Wszystkie kolezanki juz dorosłe dzieci maja a ja ciagle stara panna. Powiem ze ciązyło to na mnie a i rodzicom wstyd było ze innym się udało wydac córkę za mąz a mi niestety nie.

Gość idz stąd ewka
ewa33 ty stara panno lepiej się nie odzywaj.Chłop pieprzy cię darmo i jeszcze moze sobie odejśc do innej.

Gość Ula Tomasik 1973
wow Estka, ale Ci fajnie! toz to lepiej niz szostka w totolotka! :D

Gość estera kontaktowska
Ewa 33 - ty chyba jesteś jedną ze starych panien skoro tak się emocjonujesz. Zazdrościsz mi ,że będę żoną? Może tobie nikt nie oświadczył się i puszczasz jad.

stara to może i jestem, ale panna to na 100% :) a Ciebie chłop to za przeproszeniem pieprzy za pieniądze, nie za darmo? no, to ja nie chcę się wyrażać, jak się powinnaś nazywać.....

Gość idz stąd ewka
za darmo w sensie, ze chłop nie ożenił się z ewką a ją dyma. Moze sobie dymac tez inne bo nie ma zony, a ta biedaczka traci czas , facet wykorzysta i kantem puści.

Gość idz stąd ewka
pieprzy ciebie za darmo- czyli bierze od ciebie wszystko nie dając tobie tego co kobieta potrzebuje czyli nie daje ci szansy bycia zoną tylko taka do łózka i już. ja będe miała męza i będzie mnie bzykał kiedy zechce ale za to ja dostane od niego "naklejke żony".

rozumiem że jak ktoś jest po ślubie to nigdy przenigdy nie pieprzy się z innymi a o zdradach to tylko w telewizji słyszymy? Jak ktoś ma zdradzac to będzie to robił niezaleznie czy ma żonę czy tez jej nie ma

Gość Ula Tomasik 1973
Estka, ale powidz jaka bedziesz miala suknie, i kwiaty i czym do slubu- mercedesem? ale masz fajnie, hu hu :D

wiesz, dla mnie sens związkowi nadaje uczucie a nie papierek i kawałek maetalu ale każdy ma inne podejście do siebie, do swojego życia, ciała i uczuć

Gość idz stąd ewka
wawiak- tak kombinuj sobie kombinuj. ewka mając 36 lat i nie mając męza to jestes stara panna. To ze jestes po rozwodzie to znaczy ze rozwódka i juz myslisz ze nie panna jakby nie patrzec jestes na straconej pozycji i ciesz się ze chłop jeszcze cię ie kopną w tyłek . Nie dośc ze ateistka t jeszcze rozwódka, stara dupa.......bez dzieci. Poprostu beznadziejna sytuacja.

no i jeśli seks to jest wg Ciebie wszystko, co możesz dać facetowi, to ja mu współczuję... i Tobie też, tak tragicznie niskiej samooceny mój facet bierze ode mnie wszystko faktycznie, ja od niego też no, a naklejka żony... wiesz co? lepiej może nie będę tego komentować, bo mi słów brakło

Gość żonkileczek
zgadzam się z autorką. Kobieta -męzatka jest lepiej postrzegana niz niechciana stara panna.

Gość no nieeeeeeeee
czy o wartości kobiety decyduje to, czy ma męża, czy nie? bo nie wiem?

Gość no nieeeeeeeee
aha, żonkileczek napisał/-a dziękuję za udział w takim razie :O

Gość ojej laseczki
Każda kobieta marzy by stanąc na ślubnym kobiercu i miec mężą.Każda zdrowa kobieta marzy by byc matką, żoną by miec dom i rodzinę. Jednak jak się nie ma szans na bycie żona, matka, na kościelny slub to cóz może taka kobieta mówić? Mówi,że jest jej tak dobrze a szkoda ,że oszukuje sama siebie.

Gość no nieeeeeeeee
chyba zmienię płeć bo facet bez żony ma lepiej niż babka bez męża XXI wiek niby mamy...

Jestem niezdrowa:P nigdy nie marzyłam o sukni, weselichu itp.JA to bym chciała kochac z wzajemnoscia:) wystarczy

Gość żonkileczek
Nie o wartości świadczy stan, ale chodzi mi o to,że jak patrzymy czy kobieta ma męza czy nie ma to jakos myslimy- czemu ona nie wyszła za mąz? czemu jest bez męza? Biedna, sama sie budzi, nie ma stabilizacji, zyje w grzechu. Kobieta męzatka jest kobieta prawdziwą. Zoną jest matką, zna zycie, zna troski, zyje w parze, ktos ja zechciał poślubić, ktoś chciał ja mieć. Ktoś zechciał ja poślubic a stara panna? nikt niej niechciał.

Dlaczego niektórzy nie mogą zrozumieć, że ludzie różnią się między sobą i mają różne marzenia w związku z tym?

Albo przenieś się do jakiegoś dużego miasta Tu w wawie samotnych kobiet po trzydziestce nie wytyka palcami ani nie tłucze kijem :) Mogą żyć normalnie jak kazdy