Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estera kontaktowska

jestem szczęściarą

Polecane posty

O rany:D Nie wiedziałam, że dziś, w XXI wieku kobiety dalej tak chętnie garną do ołtarza. Za wszelką cenę żoną być, z byle kim, byle jak byleby tylko samą nie zostać ;)) dobre :D To chyba jakieś mocno drobnomieszczańskie zwyczaje są? ;)

Gość no nieeeeeeeee
{Ktoś zechciał ja poślubic} - tzn. ważne, żeby byle kto się zgodził, pijak, psychol, byle w portkach, i jest ok? A potem zakładają topiki o kochankach, przemocy itp., ludzieeee, jak tak można kobiety w ogóle się nie szanują!!!

Gość sangria
i myslicie ze po slubie to odrazu czlowiek staje sie szczesliwszy.....buahaha

Wawiak- normalnie??? I nie maja na czole nalepki \"uwaga , stara panna\'??? I nie obarcza sie ich wina za całe zło świata? A kto pamieta temat o rzucaniu sie starych panien z seksem na cudzych męzów?? :D:D:D::D:D

Gość sangria
no faktycznie wielkie szczescie wyjsc zamąż :D

Gość prawda stara jak swiat
kazdy lubi wmawiac sobie i swiatu, ze jego racja-sytuacja jest najlepsza i najsluszniejsza :)

Gość zaskoczyłam się
ale dewagujecie.Jasne ,że to wspaniałe byc męzatką. Gratuluję. Przynajmniej sex będzie z jednym parnerem , a nie zycie bez seksu i liczenie na cud ,że może dziś jakiś kolega zechce cię odwiedzić i zaspokoić. Z męzem sex jest częściej u męzatke niż u starych panien. Pozatym człowiek łączy się w pary.

Gość no nieeeeeeeee
żonkileczku --- nie każda żona jest matką, czasem nie chce, nie może. Czy nie może być tak, że każdy żyje jak chce? (jeżeli nie krzywdzi innych ofkors)

Gość żonkileczek
pijawka nie słyszysz dzwonka bo juz przestał dzwonić. Jestes juz na straconej pozycji. A śmierdzącego mięsa juz nikt nie kupi.

Gość żonkileczek
niech każdy zyje jak chce. Jednak od wieków człowiek pobierał się z druga osobą by tworzyc dom i rodzinę. Wy tez urodziłyście się w rodzinie prawda? No własnie. I wasze matki tez sa mężatkami? Co w tym więc dziwnego ,że i autorka chce stworzyć dla siebie dom by miec rodzinę? To normalna rzecz. Bardziej normalna niż jakby chciała zostac sama jak palec.

Gość idz stąd ewka
Podoba mi sie to określenie,że starego i smierdzącego towaru, mięsa nikt nie kupi:) Każdy szuka świeżego ;)

Gość idz stąd ewka
pijawka jak to nie jest ci dzwonek potrzebny?moze ty jestes jakaś"inna"?:D uuuuuuuuuuuuuuno to cóż.

Gość idz stąd ewka
ewa33 proszę- daruj sobie:O pijawko a ty chcesz byc towarem odświerzanym?:D tak jak w konstarze? a jak towar śmierdzi t co z nim zrobić? wiesz jak jest zgniły i z pleśnią to juz nawet w constarze nie zrobia cudu:)

Gość żonkileczek
ewa33 ty nie rozumiesz przenośni czy naprawde jestes taka tępa? bez urazy ale towar to metafora. :O

ludzie kochani, skad to przeswiadczenie, ze kobiecie nic innego do szczescia nie jest potrzebne jak slub? Ze slub to juz mega spelnienie i cel w zyciu kazdej kobiety! NIE! Nie chce slubow, nie hcce takich akcji, bo slub nic nie zmienia, jak sie ludzie kochaja, to bede kochac, jak nie, to i tak sie rozstana a slub nie jest jakas konieczna sprawa.

A tak serio to nie podoba mi się porównywanie człowieka (zakładam optymistycznie, że kobieta to człowiek) do towaru, mięsa, itp. - jakieś to niesmaczne i pozbawione szacunku.

Gość wcinam sie
Ewa 33 - nie znam Cie, ale ze swoich wpisow jawisz sie jako sztywniara; przewrazliwiona, powazna, zadzierajaca nosa; wyluzuj troche, naucz sie smiac z siebie samej, to fajna cecha :)

ciupaska dobrze prawi! Jak komuś ślub do szczęścia potrzebny, to niech go bierze, ale po co robić z niego główny cel życia???

jestem bardzo wyluzowaną, uśmiechniętą, zadowoloną z siebie, swojego faceta, kota i życia, spełnioną kobietą czego i Wam życzę :)

Gość wcinam sie
a skoro tak, to bardzo sie ciesze, jakos tak mi sie wydawalo, ze za bardzo sie starasz byc zadowolona i wyluzowana :)