Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysia32

CYPREST-

Polecane posty

Gość mysia32

Dziewczyny jeśli stosujecie te tabletki,podzielcie się opinią na ten temat,jak się czujecie i tak ogólnie co wiecie o ich działaniu leczniczym i antykoncepcyjnym.

Gość mysia32
co raz więcej tematów pojawia się na temat CYPREST,ja stosuję je drugi miesiąc i jakoś nie najlepiej je znoszę, wysypało mnie jak małolatę,libido spadło,lekarz stwierdził że poczekamy jeszcze jeden cykl jak się nic nie zmieni to zamieni mi leki na inne.ktoś w innym temacie napisał że schudł po nich 5 kg przez miesiąc u mnie waga stoi w miejscu pozdrawiam

Gość mimiczkamik
ja schudlam 2 kg po cyprescie. czuje sie dobrze.. troszke na poczatku mnie glowa bolala ale po 2 miesiacach ustapilo. tradzik znika po malu:) juz nie moge sie doczekac jak zniknie calkowicie. CYPREST cool;)

Gość rfsf
a cena?

Gość mimiczkamik
a cena 7-8 zl zalezy od apteki.. spotkalam juz po 4,40 w promocji:) jest refundowany w 50% stad taki tani:)

Gość witak
u mnie jest po 8zl

Gość amila
ja biore wlaśnie trzecie opakowanie. przy drugim plamiłam...ale teraz jest ok. martwi mnie trochę, ze w ulotce napisane jest, że nie poleca się tego leku jako środek antykoncepcyjny, tylko w walce z trądzikiem przede wszystkim. skoro nie miałam z tym większym problemów, a lekarz mi je przepisał....hmn

Gość melisska777
stosuje cyprest od 5 mniesiecy i jest dobrze:) skutecznosc antykoncepcji zapewniona a i cera sie poprawia:) a place za niego 7 zl

Gość melisska777
amila musza tak w ulotce napisac zeby byl refundowany stad 7 zl ale to normalny srodek antykoncepcyjny stad ze dodatkowo znacznie lepiej wplywa na cere w przeciwienstwie do innych pigulek przez wzglad na swoj sklad ja jestem zadowolona tez nie mialam wysypu pryszcy.. raczej stabdart glownie pojedyncze przed okresem.. a teraz mam sliczna cere no i jestem zabezpieczona przed niepozadana ciaza bo ma 35etynyloestradiolu.

cyprest jest tak jak diane przede wszystkim preparatem leczniczym, a antykoncepcja to skutek uboczny np. stediril 30 tez jest refundowany a wyraźnie stoi że to typowe pigułki anty

\"no i jestem zabezpieczona przed niepozadana ciaza bo ma 35etynyloestradiolu.\" ilość hormonow nie ma wpływu na skutecznosc, wszystkie są tak samo skuteczne

Gość amila
o, dziękuję za odpowiedź:) mimo wszystko jednak jak pójdę na kontrolna wizytę, to jeszcze się dopytam. napewno plusem dla mnie jest to, ze mam większe piersi, a wcześniej nie za bardzo było je widac nawet =p i nie mam depresji, tak jak po wcześniejszych - novynette.

Gość melisska777
moniak nie wszytskie te niskodawkowe nie sa skuteczne..:/ moja kuzynka brala hermonet i wpadla:/ slyszalam ze yasminelle tez juz ma na swoim koncie wpadki heh no ale coz.. kazdy ma swoj wybor i ZDROWY ROZSADEK.. lepiej dmuchac na zimne.. ja bym niskodawkowych nie ruszyla:)

Gość amila
skuteczność zalezy przede wszystkim od tego, czy sa dobrze dobrane pod wielloma wieloma względami. pamiętajcie, ze diane parę lat temu to własnie była ant. z niską dawka hormonów. a że teraz wchodza nowe...mi jak widac novynette jedynie szkodziły.

Gość roolez
mysia32 co moge ci mysiu powiedziec o cyprescie.. stosuje go 5 miesiecy toleruje dobrze.. ale to juz indywidualna sprawa organizmu jedyne co zauwazylam w zmianie swojego wygladu to: 1) znikt tradzik:) huraaaaa 2) owlosienie na nogach jest zadsze i wolno odrasta po depilacji - jupiiiiiii 3) nie zaszlam w ciaze- wiec jest skutecny w antykoncepcji:) 4) nie przytylam:) 5) mam wieksze piersi- o czym kazda z nas chyba marzy;) pozdrawiam aaaaaaa i zapomnialam cena tylko 7zl:)

tu chodzi tylko o reguralność brania, jesli kobieta otyła dostanie niskodawkowe to nie bedą u niej skuteczne ale wszystkie maja taka sama skuteczność ! znam wiele kobiet ktore harmonet brały po 5 lat i nie wpadły, nie wprowadzaj w błąd.

Gość roolez
monik ale co jak.. spokojnie.. ja tylko odpisalam zalozycielce na pytanie o cyprescie.. co mnie atakujesz..;( :((( uzywam i jest dobry wiec jej opisalam.. zalety.. wad nie stwierdzono..:D heh

oj przepraszam równo z Tobą wysłalam swoj post, chodziło mi o wypowiedź meliski777

Gość roolez
moniak no spox- wybaxczam;)

Gość amilo1
pigułek "niskodawkowych" nie zaleca się kobietom bardziej otyłym w cleu pewnej antykoncepcji, więc nie chodzi tylko o regularność brania. chodzi także o ich tolerancję. nie ma na to reguły, chyba że od razu zacznie sie od testów hormonalnych i wszystko jest na talerzu :)

Gość wirulka
ja uzywam cyprest i jestem zadowolona.. ladna cera mi sie zrobila.. nie tyje i jestem bardzo zadowolona:)