Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virginia pln

jestem ciagle zmeczona i nie mam sily na nic

Polecane posty

Gość virginia pln

padam na pyszczek :( czy to przez pogode ? nie moge ruszyc dupy z kanapy :( nic mi sie nie chce 😭 ktos tak ma ?

Gość na początek odetnij
dostep do internetu, otwórz okno i zrób 10 pompek :) a potem zabierz sie do sprzątania, może najpierw w szafach?

Gość virginia pln
to bylo y super wrocilam z zakupow , maz rozpakowal torby a ja juz leze przykryta kocem , ogladam tvn 24 i siedze na kafe nie moge sie zmobilizowac czy jestem leniem ? czy to przejsciowe?:O

Gość wiolaj
jeżeli by wziąć medyczny punkt widzenia to czy nie masz problemów z tarczycą? Przy niedoczynności tak jest ze nie masz ochoty i siły na nic! A może to rzeczywiście po prostu leń przejściowy:))

Gość lesny ludek z doliny
jestem szczesliwa ze moge moje lenistwo w koncu na cos zwalic :P mam niedoczynnnosc ja tez sie czuje jak leń.....masakra.....musze sie w koncu zaczac leczyc bo chyba dlucej tak nie pociagne a jaka maruda sie ze mnie stala....no szok.....sama siebie nie moge czasem sluchac :O ..... takze przebadajtą tarczyce najgorsze, ze mi cycki wsiąkło gdzies :O

Gość wiolaj
nieleczona niedoczynność doprowadza do depresji!! dziewczyny leczcie się zanim będzie za późno!!

no wlasnie sie kiedys nie leczylam i wpadlam w nerwice depresywną.......ojjjj niefajnie ide sie leczyc, bo dopiero teraz eweidentnie wyszlo ze jest cos nie tak wczesniej badal mnie konowal a nie endokrynolog :O a terminy do nich to oooooo zgrozo.....4-5 mies :O ale rodzinny mnie poratuje cale szczescie :) oby nie posrał cos z dawkami

Gość wiolaj
jak poprosisz rodzinnego o zbadanie tsh i wyjdzie poza norma to może ci dać skierowanie do endokrynologa na cito, ja tak właśnie miałam a też normalnie się czeka 3 miesiące

ja sama porobilam badania....i to jak nalezy a nie jak osttanio tylko tsh 2 razy porobilam szczegolowo + USG....i dostala skierowanie, ale terminy sa takie dlugiw niestety.....a na razie mam niby malą niedoczynnosc wiec oani w szpitalu patrzac na wyniki stwierdzila ze nie jestem jakis zajebiscie ciezkim przypadkiem....i oznajmila ze u nich juz nie ma zapisow na ten rok :O rewelacja no nic....bedzie mnie tymczasem rodzinny leczyl...

Gość ble**ble
ja tez tak mam im czesciej siedze na necie tym bardziej sie wciagam i niechce mi sie robic nic innego :(

no a zapisac sie jade...ale do innego miasta....

a co to jeste "skierowanie do endokrynologa na cito" ????

Gość nie jestes leniem ja tez tak
mam.nawet mi sie magdy m nie chce ogladac....

a to takie szybkie skierowanie.....ojjj jak mi juz raz dala to nie da wiecej....i tak sama te badania porobilam....wiec czegoz wiece oczekiwac :O dobra ... to nie temat leniuchy wypowiadac sie :P

Gość niekoniecznie przesilenie
ja tak mam od listopada - nic ale to nic mi się nie chce, nawet na zakupy chodzić.. fizycznie jetem wypompowana. badałam się na wszystko co mogłoby być przyczyną.. w normie - tarczyca, glukoza, ciśnienie itd, wszystko. lekarka dała mi tabletki z żeń-szenia i z aloesu - spróbuję, bo już nie wyrabiam... łatwo powiedzieć - "idź gdzieś, poćwicz" - tylko jak to zrobić kiedy fizycznie nie masz siły wstać z łóżka czy zrobić sobie obiad.. ja do tego stopnia mam - jak nikogo nie ma to nie jem, bo sama nie chce jeść.. nie mam też depresji. nie wiadomo co to..

Gość henk1
wejdż na www.arka.pl może masz celiakie

Gość gość
Ostatnim czasem brakowało mi motywacji do działania, w mojej głowie było pełno pomysłów na rzeczy które chciałbym zrobić, ale często to wszystko rozbijało się o moje lenistwo. Ciągle czułem, że brakuje mi na wszystko czasu, nie miałem ochoty brać się za naukę na studiach, choć w głębi byłem świadomy, że to czego się uczę naprawdę mnie interesuje. Szukając pomocy dla siebie zainteresowałem się ezoteryką. Koniec końców zdecydowałem się na oczyszczenie aury a pewnego człowieka, jego strona http://moc-energii.pl – przyniosło to pożądany skutek. Zaczęło mi się po prostu chcieć. Znow mam motywację do działania i przeświadczenie że będzie dobrze.