Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szydło w worku

młody mężczyzna i dojrzała kobieta

Polecane posty

facet...zamiast książki wertować ruszaj na poszukiwania :) zegar biologiczny Tobie też tyka :) oby nie okazało sie że ....że kobieta z którą będziesz chciał mieć dziecko stwierdzi....wybacz poszukam młodszego.

Gość kobieta z młodszym
do facet rocznik 1978 Poza ewolucją warto byłoby temat poprzec nieco historia i pozycją kobiety w poprzednich wiekach;).Niestety niektórzy mężczyżni nadal nie potrafią sie pogodzic z tym,ze swiat sie rozwija i wiekszosc kobiet nie musi juz byc podnózkiem i znosic wiecznych zdrad swojego meżczyzny/XVIII,XIXw/.

Gość myślę że tu nie chodzi o to
czy takie związki są trwalsze czy nie ale o to ,że w pewnym wieku tą różnicę widać i niektórzy faceci nie sa na to przygotowani !A i kobieta tez widzi jak wygląda przy młodszym facecie w wieku np .65 lat ....wiem ,wiem można przecież dbać o siebie ale nie zawsze to wychodzi i juz ! Męża kolega ma starsza żonę ,która nie wiadomo dlaczego zostawia w domu jak wpada do nas np.na grila -zwykle siadamy sobie z piwkiem,gitara wyluzowani ,dowcipni a ona jest juz trochę o obfitych kształtach ,nie potrafi z nami znależć jakiejs nici porozumienia mimo mojej chęci ! -głupio mi jak on tak sam przychodzi -kiedys podobno zrobiła mu scenę o to ,że przychodzi do nas a to przeciez męża przyjaciel z podstawówki ! -nie wiem co mam o tym myśleć . ona ma z pierwszego związku syna 28 lat on strasznie chce dziecka -nasze dzieciaki sa przez niego wręcz rozpuszczane ....nie wiem ale jest mi ich oboje żal ! Może kiedyś wybuchła jakaś namiętnosc między nimi ale żeby brać ślub ...

Do: kobieta z młodszym Nie mieszajmy w to doktryny feminizmu, ona żyje swoim życiem (a jej wrogiem są - jak na ironie - kobiety) i oddaliła się od słusznych idei sufrażystek

a teraz serio facet.... ja myślę że nigdy nie wiemy kogo na swojej drodze życia spotkamy.....wiec nie generalizuj.....życie jeszcze może bardzo Cię zaskoczyć.

no kochani moja babcia miała wszystkich młodszych-wszystkich 3 młodszych mężów--2 pierwszych zanim dobiła do 65 lat wspaniale--no i ostatni zaledwie o 5lat młodszy--wstrętny dziad źle ja traktował-a zaczęło sie od tego ..ze zaczęła chorować----ale i tak to ona ich pochowała:classic_cool:

Gość kobieta z młodszym
to nie doktryny feminizmu tylko życie.Ze starszymi mężczynami niezbyt czesto wiążą sie kobiety wykształcone i samodzielne. Młode naiwne dziewczyny bez zawodu zostają zonami,matkami i bajka sie konczy,zaczyna sie zwyczajne zycie w złotej klatce.

kobieta z młodszym no co ty ,to nie te czasy--studia można kończyć będąc mężatką z dzieckiem:D ..i karierę kontynuować także..

facet.....ja to rozumie...masz taki gust, takie upodobania.....lubisz młodsze i Twoja sprawa. Ale chwilami wydaje mi sie że masz błędne pojęcie o starszych kobietach.....a ten podświadomy wybór młodszej partnerki w celach prokreacyjnych mnie rozwala.......wybacz.

kobieta z młodszym : CO DO FEMINIZMU: Na zachodzie faktycznie feminizm poczynił postępy. Teraz np. Komisja Europejska myśli jak to naprawić - proponują aktywną polityke prorodzinną (nawet zachodnia lewica) (jeśli pod koniec stulecia kraje członkowskie nie chcą się stać \"Unią Emiratów Europejskich\". Europejka, 29 lat pierwsze i ostatnie dziecko. Muzułumanka - wiadomo kiedy i ile. Wystaczy policzyć. Wnóczki feministek będą żyć wg zasad prawa koranicznego) Nic dziwnego że nawet część feministek (np. Magdalena Środa, A. Jagura-Nowacka) chcą uzależnić wysokość podatków od liczby dzieci. Już nie tylko prawica.

zupełnie odnoszę wrażenie jakbyś poszukiwał w życiu nie kobiety dla siebie...ale dla swoich dzieci. A to powinno zupełnie odwrotnie wyglądać.

Gość wystraszona_jedna_
facet - ja nie chce żeby dzieci mojej córeczki żyły wegług zasad islamu :-(

prawda natomiast jest ,ze to rodzenie dzieci u kobiet przesunęło sie bardzo w stronę 30 a kiedyś ,rodziły 20parolatki

Gość kobieta z młodszym
do ciekawska Akurat obracam sie w towarzystwie 40latków i więcej.Żadnym z facetów w towarzystwie nie zainteresowała sie młoda wykształcona i samodzielna/finansowo/kobieta,wszystkie poza uroda ,młodoscia i maturą /lub nie/nie maja nic do zaproponowania .A wierz mi,ze wykształcony,na stanowisku dojrzały meżczyzna po seksualnych uniesieniach zaczyna miec wymagania,niestety w zyciu nie ma nic za darmo:)

Margarito: Napisałaś to po przeczytaniu mojego poglądu na pewne tematy. A ja to soć więcej ! ! ! (nie tylko światopoglądem człowiek żyje ale i - a przede wszystkim - tez sercem

m. bo facetowi wszystkie rówieśniczki powychodziły za mąż i teraz nie ma wyboru jak rozglądać sie za młodszaymi:p a to moja taka mała dygresja;)

kobieta z młodszym --no nie wiem jak jest wśród 40 parolatków-panów biznesmenów... ja mam 27 lat mój mąż 30--dziecko na świecie, studia skończone-da sie pewnie panowie biznesmeni nie maja tez za bardzo czym sie pochwalić oprócz forsy

no już lepiej :) widać można wykrzesać z Ciebie odrobinkę uczucia facet :) serce....to jest najważniejsze...jeśli pokochasz tak naprawdę.....wiek nie będzie miał znaczenia.