Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodziQQ

Test ciążówy

Polecane posty

Gość mlodziQQ

mam pytanie, jestem mloda i chcialabym sie dowiedziec od Was, w jaki sposób robi się testy ciążówe? nie mówie o jakiśtam z krwi czy cośtam tylko tych normalnych.dzięqwa za odp

Gość namietnatesterka
instrukcje znajdziesz w kazdym opakowaniu, a jesli pytasz tylko z ciekawości, to proszę bardzo: test płytkowy- siusiasz do jakiegos pojemniczka- najlepiej zeby to był poranny mocz, potem specjalnym aplikatorem( jest w zestawie z testem) nanosisz kroplę moczu na test w specjalne okienko i czekasz na wynik. jedna kreska ciazy brak, dwie kreski ciąza jest :) test strumieniowy- siusiasz bezpośrednio na wystajacy paseczek testu.jesli nie potrafisz utrzymać strumienia moczu przez ok. 10 sek, mozesz równie dobrze nasikac do pojemniczka i zanurzyć w moczu koncówkę testu. wyniki tak jak wyzej.

Gość namietnatesterka
do strumieniowych trzeba mieć trochę wprawy- ja za pierwszym razem obsikałam troche rękę i deskę sedesową :) moze mam krzywą cewkę moczową :)

Gość majkanowik112
Mozesz tez zrobic na stronach typu http://testciazowy24.pl - tylko oczywiscie trzeba bardzo uwazac na wyniki, to tylko wskazowka!

Gość wódka czysta i piwo ciepłe
najlepiej to brać tabletki antykoncepcyjne, podwiązać jajniki, używać prezerwatyw dopochwowych lub się wysterylizować.

Gość wódka czysta i piwo ciepłe
a jak tego nie zrobisz to aborcja albo tabletki wczesnoporonne czy uduszenie noworodka od razu po porodzie (zwalisz wszystko na szok poporodowy i Cię uniewinnią)

nie wchodzic pod linka wyżej,to jest grupa płatnych testów. do autorki: lup sobie test w aptece/markecie.nasiusiaj do jakiegoś pojemnika i zanurz końcówkę testu.jeest też 2 rodzaj-również nasikaj do pojemniczka,pobierz pipetką mocz,daj kilka kropel na okienko kontrolne i odczekaj do wyniku,. ja kupuję te tesy bez pipetki,ale też daję próbkę do pojemnika i zanurzam końcówkę testu w próbce. ale test jak na złośc pokazuje 1 kreskę... :(