Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apeluję do was

Nie macie wrażenia, że na forum śluby siedzą największe jędze Kafeterii?

Polecane posty

Gość Apeluję do was

I nie chodzi mi bynajmniej o zwykłe dziewczyny, które wymieniają się uwagami, co do organizacji ślubu, ale o te jędze, które tylko szukają pretekstu, żeby krytykować inne osoby- w sumie bez powodu, tylko dla samego faktu, żeby komuś dowalić. Skąd w was tyle jadu? Dziewczyny opanujcie się!!!! A ulubione tematy to oczywiście: 1. No jak mozna uprawiać seks przed ślubem lub: Jak można nie uprawiać seksu przed ślubem 2. Jak mozna iść do ślubu w białej sukni, skoro się nie jest dziewicą lub: Jak można nie iść w białej sukni, skoro to tradycja 3. Po co planować z takim wielkim wyprzedzeniem ślub lub: Jak można planować tylko pół roku przed, przecież to niepoważne? 4. No i oczywiście błędy ortograficzne, jako przyczyna, żeby wypomnieć komuś brak inteligencji (oczywiście w wypadku, gdy nie ma się już do czego innego przyczepić). Gdyby nie było tyle jadu w was, o ile przyjemniej czytałoby się te forum. Człowiek od razu znalazłby te informacje, których szuka, zamiast "przeciskać" się przez stos jadowitych wypowiedzi nie na temat.

Gość święta prawda

Gość największa jędza kafeterii
może po prostu lubimy podnieść komuś ciśnienie :)

Gość lelumpolelum
gówno prawda Jak się jest debilem to trzeba mu to pokazać

poza tym- my dbamy o czystość języka stąd nasze wredne wtręty dotyczące orotgrafii

Gość i o czym tu gadac
a jak ktoś się cieszy na własne wesele to trzeba mu napisać "tylko się nie posraj z tej radości". smutne.

Gość święta prawda
"może po prostu lubimy podnieść komuś ciśnienie "------> no w tym to królujecie. Chyba nie macie nic innego do roboty. co do błędów------> a co wy rada narodowa języka polskiego?

Gość lelumpolelum
No i jak można uprawiać seks przed ślubem? W imię Ojca i Syna..

Gość ja nie mam wrazenia bo
nie wchodze na to forum

Gość święta prawda
Dla niektórych to widać problem- czytaj topik "jak można nie uprawiać seksu z przyszłym mężem"------> co wam to przeszkadza?

święta prawda- jakieś wątpliwości ???? :classic_cool:

Gość święta prawda
heeeeeeheeee "ja nie mam wrazenia bo nie wchodze na to forum"-----> a to dobre. Jak widać wchodzisz, skoro się wypowiedziałas ;-).

no skoro wy nie uprawiacie seksu ze swoimi przyszłymi męzami, to może my zaczniemy? :P

Gość lelumpolelum
do największa jędza kafeterii ----> z ich przyszłymi mężami?

Gość święta prawda
Mi nie chodzi o jakieś podziały na gorsi "wy" i lepsi "my", tylko o to, że gów** was to powinno obchodzić, co robią inni. Nie wsciubiać nosa w nieswoje sprawy.

lelumpolelum-> oczywiście, że z ICH mężami, takie dwa stare wieloryby jak my nie mają szans na chłopa 😭

Gość wytykanie
komuś, że poprawia błędy to już jest ostatnie dziadostwo

Gość i o czym tu gadac
skoro i tak bzykam się z kim popadnie to co za różnica czy ich mąż czy mój :classic_cool:

Gość druga największa jędza kafe
niech nie opisują swojego życia na kafe i nie proszą o oceny/rady to nikt im nic nie powiie :P

Gość lelumpolelum
największa jędza kafeterii ----> a więc zaczynamy zbawiać świat? Z takimi rozstępami po pięciu parach bliżniaków?

Gość lelumpolelum
A przepraszam, jaki w ogóle jest temat topiku? :D

Gość ahahahah najlepsze sa te
z pytaniem o białe sukienki :D:D:D:D albo co smieszniejsze : z wiankiem :D:D:D:D jakby zainteresowały sie ynteligięckie wiesniaczki historia i religia toby wiedziały, ze biała sukeinka do slubu to czysty wymysl i pozniejszych panien a nie "nakaz" bpzy ...swiętojeebbliwa Krwawa Maria (dla przykladu) brala slub w czarnej aksamitnej sukni i powiedzcie tylko, ze to dlatego ze nie byla dziwica ...HAHAHAHAHa :D a wianek to w ogóle zwyczaj POGANSKI !!!! ehhh nie ma to jak jak minimalne IQ :D:D:D

wiecie nadobne panny- ja personalnie do nikogo-nic nie mam, ale te topiki dotyczące sukien, butów etc, no a później, jak zajść w ciążę, później co sądzicie o imieniu marceli, następnie: jak zrobić dla misiaczka obiadek, następnie: MĄŻ MNIE ZDRADZA .... bez komentarza czy one muszą każdy swój problem "sprzedawać" na kafe ?:o

Gość lelumpolelum
największa jędzo kafeterii ----> zapomniałaś o temacie dotyczącym pierwszej piosenki na weselu...

Gość rewe
i o dekoracji balonami :) i dekoracji klatki schodowej :)

Gość rewe
aaa! i jeszcze: co myslicie o moejej sukni? - i tu pada ze wisniara itd- :)

Gość rewe
aaaa! i jeszcze pierscionek zareczynowy (bo od razu blachara), samochód (bo po co jechac lizmuzyną, jade swoim) i w ogole wesele jest czyms wieśniackim :)

Gość Wedding Planner
Zgadzam się, niestety. Ostatnio zakosztowałam tej jędzowatości w całej pełni :( A suknia koleżanki wyżej jest ciekawa i nietypowa :) Jeśli Tobie się podoba, to najważniejsze :)