Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apeluję do was

Nie macie wrażenia, że na forum śluby siedzą największe jędze Kafeterii?

Polecane posty

Gość Wedding Planner
Hahaha :) Świetne poczucie humoru :)

Gość dziewicaa
Tak wlasnie wedding planerku. Tak sobie zartowalam zeby jad im jakos wykonczyc (ale czy on ma limit?) I dlatego kontrowersyjna, a przez to ciekawa te pierwsza suknie dalam Ale druga to juz chyba dla super odwaznych. Delikatnie mowiac...

Gość Wedding Planner
:) Ja bym się bała, że podczas siadania, ta sukienka się na mnie połamie ;)

Gość dziewicaa
A ja bym sie bala ze mi pan mlody ucieknie. I to bynajmniej nie pod te szeroka spodnice.

Gość Wedding Planner
Widziałam w necie zdjęcie dziewczyny, której obfity biust przelewał się przez dekolt sukni ślubnej :) Ludzie mają róóżne upodobania. Jedna z panien młodych, dla której pracowałam, wybrała sobie suknię ślubną z czarnej koronki :)

Gość bo kobiety
bo niektóre panie takie to już głupoty robią, jeśli im się palca prosto w dupie nie trzyma

Gość tak macie racje
i Wy jestescie tego najlepszym przykladem.... od pierwszego wpisu rąbiecie dupę kazdemu komu popadnie gratuluje

Gość Wedding Planner
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka :/ Przytocz mi choć jedno zdanie, w którym ja, wg Twoich słów, od pierwszego wpisu rąbię d**ę każdemu komu popadnie.

Gość do Wedding Planner
myślę, że autorce powyzszego wpisu nie chodziło akurat o Ciebie, ale o te jędze, które wypowiedziały się na 1 stronie tematu. No i znowu wychodzi, że mozna być jadowitym tylko dla samego faktu, żeby komuś jak to ktoś tu nazwał "dowalić". A nawet jak mi się też nie podobają tematy: "Jak ugotować zupę mężowi" czy co tam jeszcze, to jeszcze nie powód dla mnie, żeby kogos obrażać, kto się w takim temacie wypowiada.

Gość Wedding Planner
Otóż to :) A moje pytanie do autorki zjadliwego stwierdzenia było jedynie lekką poranną prowokacją ;) Ta zimno dzisiaj :P

Gość tak macie racje
a ja nie mowie tu o Tobie akurat bo Twoje wypowiedzi na topikach sa na poziomie.... lelumpolelum + najwieksza jedza + druga największa jędza kafe + ahahahah najlepsze sa te + rewe jak nie chcecie o tym czytac kupcie se gazete w kiosku za 1,5 tam sam bardziej lotne wiadomosci....ale podejrzewam ze za lotne... tu jest FORUM i mozna gadac nawet o dupie maryny...temat jest widoczy jesli kogos nie interesuje nie wlazi...ale nie trzeba se zalozyc topik zeby powyzsze panny daly upust swojej flustracji

Gość tak macie racje
brak argumentacji brak inteligencji brak umiejetnosci podejmowania dyskusji te rzeczy powoduja ze popularne jest na kafe chamstwo i prywitywizm..... jak ktos nie potrafi odeprzec argumentacji -bo nie potrafi - to napisze " glupia suka" "prostaczka" "debilka" itd itp.... nasze spoleczenstwo nie potrafi polemizowac nawet na najprostrze tematy..i mowie tu o klasie sredniej a o tolerancji juz nie wspomne...

Gość do Wedding Planner
Zgadzam się, zgadzam.

Gość do Wedding Planner
Poza tym, ciekawe, o czym poinno się rozmawiać na ślubnym forum ich zdaniem? Bo dla mnie to jest logiczne, że dziewczyny rozmawiają o sukienkach, pierwszej piosence, sadzaniu gości przy stole itp., bo od tego jest to forum, żeby wymieniać się informacjami.

dwie strony tematu a jeszcze nikt nie wypowiedzial sie pod czarnym nickiem... moze autorka niech sie przedstwi na poczatek :) moim skromnym zdaniem te wszystkie jadowite i wyjadaczki po prostu zazdroscia strzelaja na prawo i lewo dlatego lubia tak komus dosrac, bo czegos im w zyciu brakuje widocznie...a najlepiej jest sie wyzyc na obcej osobie za pomoca forum, w oczy na 1000% nigdy by czegos takiego nie powiedzialy... pozdrawiam ;) p.s. podobaja sie bledy???

Gość Wedding Planner
Może będę mentorska w tonie i nieco zbyt moralizatorska, ale wydaje mi się, że dyskusja polega na kulturalnej wymianie zdań. Nie ma co sprowadzać wszystkiego do zapasów w błocie :) Ktoś kiedyś powiedział mi: :nie wchodź w dyskusję z kretynem; nie dość, że ściągnie cię do swojego poziomu, to jeszcze pokona doświadczeniem". Naprawdę zastanawiam się, dlaczego jedne panie obrażają inne Panie. Są gusty i gustliki, jak mawiał mój nauczyciel :) A najważniejsza jest TOLERANCJA :)

Gość Wedding Planner
Błędy ogniste :D Ale to dobrze, bo dzisiaj padało i jest chłodnawo :) Musiałam raniutko odwiedzić pocztę a teraz grzeję się przy literówkach i prowokacyjnych, słodziutkich błędach ;) Pozdrawiam :)

Gość do Wedding Planner
mi też się błędy nie podobają, ale czy to powód, żebym wyzywała kogoś od nieuków i debili? Literówki zdarzają się każdemu. Poza tym to forum jest od udzielania informacji, a nie od wytykania innym błędów. Kto nigdy nie zrobił błędu, niech pierwszy rzuci kamień!!!!

Gość tak macie racje
oj uwazaj do Wedding Planner bo zaraz sie posypia...tu nie ma litosci;) winny nie winny a rzuci:) przypomina mi sie jeden dowcip o Polakach: Polak znalazl lampe z dżinem w srodku....dżin obiecal mu ze spelni jego jedno tylko jedno zyczenie i ze ma pamietac ze jego sasiad dostanie "tego" co on sobie zazyczy podwojnie... Polak mysli mysli i mowi: "dżinie wydłub mi jedno oko";) ot taka mentalnosc

Gość Wedding Planner
Ale co ma się posypać i konkretnie za co? Hmmm... Dziewczyny, czy naprawdę warto zamieniać się fajnej kobietki w zrzędliwą jędzę??

Gość rewe
hej ode mnie to sie odwalcie! tak sie sklada że w ogole nie wyczułyscie mojej ironii... Chciałam dac przyklady na te tematy na ktore zaraz padają chamskie odpowiedzi. ale jak widac wy nie zakumałyscie i od razu na mnie :o

najlepiej to lac cieplym moczem na te wszystkie parszywe komentarze od kazdej jedzy... i nie przejmowac sie tym, bo gdyby kazdy tak patrzyl na drugiego czlowieka co tamten powie to nie wiem co byloby ze swiatem, wioche robicie z forum, tyle powiem... i pa ;)

Gość do Wedding planer
Oj a pamiętacie niedawny atak na Ami27?? Mi też się jej styl nie podoba, no ale to już była przesada.

Gość Wedding Planner
Mi bardzo podobała się Twoja prowokacja ;) Jak już wspomniałam wcześniej, masz świetne poczucie humoru ;)

Gość Wedding Planner
Do Rewe :)