Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonix

Panowie siusiaja na siedzaco!

Polecane posty

Gość sonix

jestem zwolennicza zeby wlasnie tak to sie odbywalo-kropelki moczu nawet te malenkie strasznie smierdza i neistety jak sie leje z wysokosci nie da sie tego uniknac. sama mam zamiar tak uczyc swojego syna, a moj facet zapowiedzial ze mi nie pozwoli. wiec pytam panow (panie tez prosze o wypowiedzi) dlaczego uwazacie to za cioterskie? ze prawdziwi mezczyzni nie sikaja na siedzaco?

Gość pisuarek
najlepszym wyjściem jest założenie pisuaru, nie zajmuje wiele miejsca, a i wilk syty i owca cała :)

Gość głowa w chmurach
Jak ty to sobie wyobrażasz, bo nie rozumiem?

Gość dagmarka
ja jestem za!!! zalozycielka tematu ma racje.gdy mężczyzna sika kropelki moczy odbijają się od muszli i niestety odbijają się spadając na podłoge...a to niestety niezbyt przyjemny zapach :(

Gość pisuarek
Na podłogę jak na podłogę, ja mam obok pralkę.....z lekka zardzewiałą, grrrr dlatego myślę o tym pisuarze

Gość sonix
ze niby z pisuaru nie wypadaja kropleki? to chyba jakis taki z plastikowa oslonka jak w wozkach dzieciecych :P w miejscach publicznych jest to ok rozwiazanie, no ale ludzie dajciez spokoj we wlanym domu nie musze siedziec w czyims moczu ;/ ani w jego oparach. jeszcze pol biedy jesli ma sie plytki w lazience -ale z chodniczkow sie niestey tak latwo nie zmyje

Gość ten goral co se ucial wacka
na pewno sika teraz na siedzaco i jego baba problemow nie ma :-P

Gość sonix
no ale swojemu nie utne :P)

Gość ten goral co se ucial wacka
moj powiedzial ze nie bedzie sikal na siedzaco i koniec - dywaniki wrzucam do pralki dosc czesto a olana muszle ma sam myc bo jak nie to wrzask robie, ze w szalecie publicznym sikac nie bede :-)

Gość wiolaj
a mój stwierdził sam że bedzie siadać odkąd został tydzień sam i zobaczył jak nie sprzątany kibel po nim śmierdzi

Gość tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mój chłopak siusia na stojąco, nauczyłam go tego bo ma kolczyk w penisie i jak siusia to lecą jakby dwa strumienie jeden duży a drugi mały przez tę dziurkę od kolczyka. Myślę że ta metoda jest dobra nawet dla panów bez pirsingów bo wyklucza wiecznie obsikana ubikacje i miejsca na około niej!

Gość tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
miało być oczywiście na siedząco

Gość wiolaj
taa sikanie na siedząco nie oznacza że tak się sika w kucki na trawce!!! O ile juz się siusia na trawce a nie w wc ale niestety panowie tak mają!