Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doda69

arachnofobia

Polecane posty

jak z tym kurestwem walczyc?? :( dodatkowo zaczynam bac sie nozy i cholernie boje sie zostawac sama w domu, szczegolnie jak jest ciemno

Gość do dody
Doda nie patrz co ta idiotka napisała Ci wcześniej, jestes na pewno silna, ale ten lęk Ciebie łamie, trzymam kciuki a najchetniej oddałabym Ci trochę mojej enrergii

Gość ten goral co se ucial wacka
ja tych skurwysynow tez nie lubie :-O gorsze sa tylko wlochate cmy, ktore patrza na mnie tak zlowrogo... jak w mieszkaniu jest cma albo pajak to nie ma szans zebym tam zostala, kiedys czekalam na meza 2 godziny przed domem bo cma siedziala na firance i ktos musial ja wykonczyc :-(

no znam to znam. do pajakow wolam brata. a tamtej/tamtego pod uwage nie biore bo z daleka widac ze nie mialo to do czynienia z fobia

Prowadzę badania na temat arachnofobii(fobia pająków) Szczegóły na gg 122667475 lub maila Serdecznie zapraszam:)

Gość gość
Ja też się boję i dlatego jak jestem sam w domu , to zapraszam sąsiadeczkę Basię. Jest miło. Przytulnie i cieplutko i wtedy żaden pająk, ani inna tarantula nie może mi nic zrobić! Uwielbiam te chwile ( sąsiadeczka też się nie wzbrania!). No, ale kiedyś to sie w końcu skończy i co wtedy???