Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna2323

po ilu spotkaniach idziecie z facetem do lozka??

Polecane posty

Gość Porażka porażka porażka
22:18 enamorada To zalezy od warunkow, od checi itp. Z moim obecnym zrobilibysmy to juz na pierwszej randce, ale nie mielismy zabezpieczenia, wiec poczekalismy do drugiej Dla mnie jesli facet ocenia dziewczyne pod jakimis dziwnymi kryteriami czy uprawia seks na 1 czy moze na 5 albo 11 randce, jest ograniczony. Robie to, co chce, a czy cos z tego wyjdzie czy nie... to juz inna bajka, zwiazek to cos innego niz seks. A ja pod tym względem oceniam i patrzę na przeszłość dziewczyny. Bo to świadczy o niej i jej zasadach moralnych. Porządna kobieta seksu bez miłości i związku nie uprawia

nudno tu dzis :D 🖐️ Chodzi o rozny sposob pojmowania moralnosci, dla mnie uprawianie seksu nie jest niemoralne, a o tym, czy ktos jest porzadnym czlowiekiem swiadcza inne rzeczy.

Gość ***********
nudziarz z ciebie i tyle:D:D:D zreszta z takimi nudziarzami jak ty my nawet nie sypiamy :D:D:D

Ja Wam powiem, że usłyszałam że wcale nie źle że poszłam z Nim na trzecim spotkaniu do łóżka, nie straciłam na wartości... Czasami musi trafić swój na swego... Tak??!! Ty szukasz cnotki, która Cię porobi wcześniej niż Ci się wydaje... Przykro mi! Mam nadzieje, że znajdziesz

Czekać na drugie spotkanie? Od razu na pierwszym iść do łóżka - a nóż nie będzie drugiego spotkania? :P