Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuska507

spozniajacy okres??

Polecane posty

Gość martuska507

mam taki problem ze 26 mara bylam u gina po tabletki, wszystko bylo super, wypisal, zrobil badania, zapisal kolejne, nawet stwierdzil ze jestem w trakcie owulacji no to byl poniedzielek i od wtorku do piatku mialam takie dziwne plamienia, pierwszy raz w zyciu. ostatni okres mialam ostatniego dnia lutego i od tamtej pory nic. w miedzy czasie bylam chora, bralam antybiotyki. wczesniej byl w miare regularnie a teraz juz ponad dwa tygodnie sie spoznia. zrobilam dwa testy, wszystkie wykazaly brak ciazy... i co o tym sadzic?pomozcie

Gość ale tabletki antykoncepcyjne
bierzesz??? i lekarz ci powiedzial ze masz owulacje??? przy tabletkach nie ma owulacjii w ogóle

Gość martuska507
nie biore, poszlam po pierwsze opakowanie wogole wiec owulacje mam normalnie, bo nie zaczelam brac

choroba i antybiotyki mogły wpłynąc na okres... jezeli nie pojawi sie w ciagu tygodnia to idź jeszcze raz do lekarza bo to nie jest normalne.. a moze sie za bardzo stresujesz?

Gość martuska507
nie stresuje sie bo sytuacji stresujacych nie bylo... fakt jestem studentka i mam non stop jakies zaliczenia i mase nauki.. moze dlatego

jak wzielas pierwsze opakowanie pigulek, to plamienie moze byc wywolane pigulkami, ja kiedys tak mialam przy pierwszych dwoch opakowaniach jak zaczynalam brac, a pozniej wrocilo do normy :) ale ogolnie powinnas to skonsultowac z ginekologiem, bo moze ci nie sluza i powinien zapisac inne :)

Gość martuska507
nie bralam jeszcze ani jednej bo czekam na okres zeby wogole wziac pierwsza tabletke...

bebek- ale ona nie zaczeła w ogole brac bo jej sie okres spóźnia. tzn tak zrozumiałam

Gość dfggg
plamienie przy pierwszym opakowaniu tabsów jest normalne

no własnie. słuchaj martuska- poczekaj jeszcze tydzien, postaraj sie nie denerwowac i jesli okres sie nie pojawi idź do lekarza. jeszcze bedziesz psioczyć ;> ja mialam przez pierwsze opakowanie całe plamienia i krwawienia i błagałam by sie skonczyło ;)

Gość martuska507
nie bralam jeszcze wogole.....

no i następna, w ogole nie czytacie ze zrozumieniem ONA JESZCZE NIE BIERZE TABSÓW- CZEKA NA OKRES BY ZACZAC PIERWSZE OPAKOWANIE W OGÓLE !

Gość martuska507
no chyba tak bede musiala zrobic...