Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niccka

Czy mogło dojść do zapłodnienia?

Polecane posty

Gość Niccka

Witam!! Chciałabym dziewczyny, żebyście mi pomogły. Mam pewien problem. Otóż przes ostatnie dni kochałam się ze swoim chłopakiem codziennie. Biorę tabletki i nie używaliśmy żadnego doadtkowego zabezpieczenia. Zdarzyło mi się jednak kilka razy, że nie wzięłam tabletek o tej samej godznie...tzn... brałam z opóźnieniem do 1-5 godz. Czy jest możliwe, że mogłabym zajść w ciążę? Wczoraj czułam się fatalnie i nie mogłam cały dzień wstać z łóżka.. dziś jest już lepiej... ale miałam biegunke przez pół dnia, a teraz zauważyłam u siebie zmianę konsystencji upławów. Koleżanka, która rok temu urodziła dziecko mówi mi, że to może być objaw zajścia w ciążę. Pomóżcie mi dziewczyny, czy mam się obawiać??? Jestem zrospaczona, tymbardziej, że mój chłopak jeszcze długo długo nie chce mieć dzidziusia. POMOCY!!!

wg mnie jest wszystko ok. jeżeli nie spóźniłas sie z żadną pigułką wiecej niz 12 godzin, nie wymiotowałas i nie mialas ostrej biegunki do 4 godzin po przyjeciu tabletki, nie bralas antybiotykow to nie masz sie czym martwic. wahania 1-5 godzinne nie maja nic do rzeczy bo \"dozwolone spóźnienie\" wynosi 12 godzin, nie martw sie, na pewno jest ok.

Gość Niccka
Dziękuję moniak!!! Pocieszylas mnie troszke... W niedziele biore ostatnia tabletke i bede czekac na okres. Jeszcze raz dzieki!