Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batoniara

kto tez wygrał?

Polecane posty

Gość batoniara

Hej! chciałabym sie pochwalic ze wygralam 30 batonow snickers w promocji - wyslalam chyba z 5 kodow, do skutku! i w koncu dostalam ciezka paczke po niecalym tygodniu. problem w tym ze 2 tygodnie wczesniej wygralam paczke marsow na ktora czekam do tej pory czyli ok 4 tygodnie... Promocja mi sie podoba - tylko ... moze poczta sobie przygarnela moje batony :)

Gość madzia-twix
ja wygralam za pierwszym razem twixy i nie mam do tej pory. jestem za skladaniem skarg do producenta i chce przeprosiny z dodatkowymi batonikami! promocja super, moi znajomi tez wygrali :)

Gość batoniara
jezeli chodzi o date to sie nie martw - sprawdzilam to na samym poczatku i ... jak myslisz ;) tylko nie w tym problem...

myśle że stare batony przepakowali do nowych opakowań :P ale ciesze się że wygrałaś :) naprawdę :) jedz i tyj ...tyj i jedz...smacznego :classic_cool:

Gość batoniara
z tym nie mam problemu, wrecz przeciwnie! ale dzieki ze sie martwisz o moja wage! tak sie sklada ze wierze w promocje i w to ze w naszym pieknym kraju nie dopuszczonoby sie takiego oszustwa :/

Gość upuppppppp
up