Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna w-wy

co robić kiedy czuje że on nie kocha?

Polecane posty

Gość smutna w-wy

Gość pomoc kolezance
po czym to wnioskujesz?

Gość Igor z Powsina
Kochać , jak to łatwo powiedzieć , wyśpiewał wiele lat temu pewien piosenkarz o nazwisku Szczepanik , czym jest miłość zapytał i napisał słowa Zbigniew Książek w psałterzu wrześniowym , słowa piosenek są z życia wzięte ale każdy wie o tym, że dobrać się i siebie zaakceptować to jest najtrudniejsza sprawa w życiu , więc jeżeli czujesz , że on nie kocha to może nigdy nie pokocha a może będziecie z przyzwyczajenia ze sobą być ?

Gość smutna w-wy
czuję że jest mu dobrze ze mną ale że nie jestem tą jego wymarzoną.Nie wiem co robić, bo jak go kocham jak nikogo na świecie i nie potrafie zerwać

Gość Igor z Powsina
Skoro nie iskrzy to za moment się obudzisz po zdradzie .

Gość smutna w-wy
włąśnie mam wrażenie że ma jakieś tajemnice i że mnie okłamuje,łąpie go na drobnych kłamstwach,ale czuje że jest ich więcej.To mnie spala że nie mam dowodu,a wiem że jego zdrada by mi dała siłę by odejść.To okropne

Gość Igor z Powsina
Po cholerę robisz podchody i jakieś cyrki , zapytaj wprost faceta jakie ma plany wobec Ciebie i jeżeli się zacznie plątać w zeznaniach to pogoń dupka i niech szuka innego lotniska , czasem tak należy dać kopa dla własnego dobra psychicznego, inaczej będziesz się męczyć ,

Gość do smutnej wiem co czujesz
Igor ma rację. Ja wiem,z e to mozna zwariowac jak czlowiek ma podjąć taką decyzję, ale jak nie zrobisz tego szybko, to będzie się sypać, sypać a Ty nie będziesz wiedzieć jak to jest jak jest miłość... czlowiek się przyzwyczaja do takiej g...ej prowizorki i w tym moze tkwic latami..:o🖐️

Gość sandra 11111
brawooooooooooooooooooo, pogonic dupka i niech szuka nowego lotniska, wspaniala odpowiedz:)))))))))))))))))))))))))))

Gość smutna w-wy
pytrałam go co planuje w stosunku do mnie, powiedział że nie wie, może kiedyś będzie lepiej między nami to się pobiarzemy.Mówi że mnie kocha, bardzo rzadko,ale mówi.

Gość ja bylam w takim zwiazku
najpierw super a potem mnostwo niedopowiedzen ... klamstw, zaczal sie oddalac, potem znikal na 3 dni, potem tydzien a potem 3 tyg az w koncu ponad miesiac ale zawsze sie odzywal a ja dawalam sie namowic na spotkanie, sex tez byl- zaluje ale coz... gdybym nie przerwala , kto wie czy nadal on by nie dawal znaku zycia raz na miesiac... odejdz

Gość smutna w-wy
faceci są tacy podli, przynajmniej ja na takich trafiam,Nie znam żadnego szczerego, który nie kłamie.Mam pecha, albo normalni nie istnieją.czemu faceci muszą wszystko psuć kiedy jest dobrze?...

jak czujesz, ze to nie to, to odpuść sobie. Jak on Cię kocha, to zrobi wszytsko zeby z Tobą być. Tez mialam taką historię, tylko jeszcze ja go nie kochałam ale wtedy nie mialam doswiadczenia... poza tym wieszja zwyczajnie myślę, ze on chyba Cię nie pokocha:(

Gość smutna w-wy
próbowałm odejś i przez 2 miesiące myślałam że umrę a kiedy pozwoliłam mu wrócić,jednocześnie jakbym odżyła ale zadra nadal była.To jak sytuacja bez wyjśćia.czemu zawsze spotyka mnie tyle cierpień,choć zawsze chcę dobrze isama daje z siebie tyle dobra a mało kto to docenia.Nie kpw

Gość as1111
jak nie wiem, nie ma planów z Tobą związanych nie ma sensu tkwić w takim związku i kochac napewno Cię nie kocha wiem coś o tym!!!!znajdziesz jeszcze chłopka który Cię pokocha a ty jego. Głowa do góry:) i nie czekaj im wcześniej to przerwiesz tym lepiej

bo jest takie powiedzenie nawet, ze czasem miłości nie spotyka ten, kto najbardziej na nią zasługuje... Masz posluchaj sobie dzwonków....mi poprawiły humor :):p http://smszone.pl/nokia,real,music.php

Gość sandra 11111
dziewczyno uciekaj daleko, to nie ma sensu, nie ponizaj sie, nie warto:))))

Gość smutna w-wy
nie wiem czy kocha czy nie, myślę że kocha tylko kiedyś ja go skrzywdziłam i teraz mi oddaje innymi rzeczami,krzywdząc żeby sobie odbić tamto, tylko że się zagalopował i stanowczo za dużo sobie pozwala i za długo

Gość sandra 11111
smutna, skoro wiesz ze tak robi, na co czekasz??? nie rozumiem!!!!!!!

bo czlowiek nie chce byc do konca odarty ze złudzeń i wlazi w takie bagno a jak jeszcze w zyciu mu si e akurat nie iwedzie to juz zupelnie...:/ wiesz, jak on Ci "oddaje", zeby sobie odbić to niech spada jak taki jest ..:o

Gość Igor z Powsina
smutna - nie bądź taka smutna , rozumiem że na coś liczysz ale po cholerę się męczyć , nie warto abyś płakała w poduszkę , tego naszego męskiego kwiatu jest pół światu , znasz powiedzenie , podpowiem Tobie w jaki sposób sprawdzić faceta czy na Tobie zależy , gdy będzie u Ciebie w domu to przy kolacji poświęć jedną szklankę lub kieliszek , niech się stłucze na szczęście i jeżeli facet te skorupy posprząta i powie , że nic się nie stało i na szczęście to może się nadawać :) , jeżeli Ciebie po miotłę wyśle to przegrałaś życie . krótko i na temat :)

Gość Euralia z Widuchowej
ejze, smutna, hola hola! napisalas ze CZUJESZ ze on nie kocha a nie ze nie kocha... lapiesz roznice? a co jesli to tylko Tobie sie tak wydaje? jesli tylko szukasz dziury w calym... moze to Ty jestes niepewna "czy to ten czy nie ten" i pragniesz potwierdzenia ze jestescie dobrani idealnie i dlatego zemeczasz go swoja potrzeba potwierdzenia, jasnego okreslenia sie. czasami ludzie potrzebuja czasu, nawet odejsc od siebie, odpoczac, aby zrozumiec co naprawde czuja

Ty Igor to gdzieżeś był, jak ja 5 razy spotykałam dupków 😭

a mi nie mial kto tak poradzić...:o😭 uuuaaaaaaaaa

Gość Igor z Powsina
Kiedy Ty Jaśnie Pani spotykałaś dupków to ja wtedy budowałem swój dom w Powsinie i wracałem styrany na maxa każdego dnia wieczorem :)

łe...:o

Gość smutna w-wy
do jutra

Gość smutna w-wy
czas leczy wszystko tylko że u mnie to już za długo trawa i męczy bardzo,zobaczymy co przyniesie nowy dzień.Dobranoc...jesteście extra

dobranoc :) tylko jak zerwiesz to nie czekaj podświadomie, aż wróci-znaczy nastaw się na najgorsze, bo jak będziesz bardzo czekać to Cię to strasznie zdołuje ... slodkich snów:*