Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jackpot79

MOWA MIŁOŚCI ...dla Was Mamy

Polecane posty

Och!Malutki loczku o barwie złota, który łagodnie spowijasz swym kwieciem najdroższą główke,na której urosłeś: nie chciałabym Cię stracić za nic na świecie. Istnieją tylko dwie rzeczy ,które pragnelibyśmy zostawić naszym dzieciom:pierwszą są korzenie a drugą-skrzydła Nic nie rośnie w naszym ogrodzie tak szybko jak pranie. I dzieci Nie możemy zrobić nic wielkiego, za to możemy czynić małe rzeczy z wielką miością. Całuj swoje dzieci na dobranoc nawet wtedy ,gdy juz zasnęły

jackpot ---> aty jeszcze nie urodzilas ,bo juz gdzies czytalam ze masz skurcze i wybierasz sie do szpitala.

Gość
wygonili ? ale chamy :D:D:D:D:D:

Leży na matczynej piersi i lśni jak pierwsze krople opadającej rosy lub jak pióra z anielskiego skrzydła które łączą każdą barwe tęczy. Niech złote sny całują oczka Twoje uśmiech obudzi cię ,gdy wstaniesz Śpij i nie płacz już moje kochanie a ja zanuce Ci cudowną melodie. Bycie Matką to skarb i błogosławieństwo. Cząstka ciebie jest najwiękrzym darem.

to ja sie dorzuce z najlepszymi zyczeniami dla Jackpot 🌻 i przylacze sie z pieknym wierszem: Czy myślałaś kiedyś, mamo, Kiedy ziarno me zasiałaś, Kiedy tchnęłaś we mnie życie I jak rosnę, doglądałaś; W swych marzeniach o mnie, mamo, Rozpatrzonych tak dokładnie I w oczekiwaniach długich, Aż w twe serce się zakradnę; Czy myślałaś wtedy, mamo, Że i ja cię planowałem I na własną mamę właśnie Ciebie upatrzyłem? Mamę, która słodko pachnie I ma śliczne białe dłonie, Która czuła jest, kochana, I potrafi lęk odgonić? Kiedy nadszedł czas porodu, Czy powstało w twojej głowie, Że gdy ty myślałaś o mnie Ja pragnąłem ożyć w tobie? I jak leżę w twych ramionach, Czy wiedziałaś, sam nie wiem, Że gdy tak mnie poczynałaś, To ja wybierałem ciebie! (Colleen M. Story

Fajny topik:-D To ja prozą;-) \"Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym. - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielka cierpliwością i troska będzie uczył cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: \"Mamusiu\".\"

Za dzieci ludzie płacą ogromną cene każdego dnia -i nie może to kosztować mniej. Dlaczego,kiedy zbyt szybko zasną, ty budzisz się w środku nocy i sprawdzasz,czy u nich wszystko w porządku? Ceny tej ciągłej troski i zmartwień nie można porównać nawet w połowie z ogromem radości i szczęścia,które daje Ci ich mały pocałunek.

Istnieją tylko dwie rzeczy które pragnełybyśmy zostawić naszym dzieciom: pierwszą są korzenie a drugą -skrzydła.

fajne:-) \"Kiedy bylem jak kropelka czułem serca Twego bicie i wiedzialem jak jest wielka miłość ktora daje żcie\" :-)

Gość ivakkkkkkkk
boże, jaka grafomania!!!! też jestem w ciąży, ale to jest okrrrrrrrrrrrrrrropneeeeeeeeeeeeeeee

Gość radosnaaaaaaa
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość.