Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jebnięty stańczyk

Pytanie do dziewczyn - Dlaczego tak mało z Was....

Polecane posty

nosi ubrania podkreśjalące talię, figurę, ładny brzuch ?? nie mówię tu o odkrywaniu pępka bo to dobre dla gimnazjalistek:classic_cool: ale chodzi mi o bardzo obcisłe przylegające do ciała ciuszki na nas - mężczyzn działa to niesamowicie a i wygląda to extra niektóre noszą porozciągane XXL i to jest wręcz niechlujne i obrzydliwe - rozmiary ciążowe na dziewczynie nie będącej w ciązy:-o tak więc dlaczego nie lubicie tak sie ubierać ? przecież dziewczyny lubią wyglądać atrakcyjnie - więc dlaczego tak maóło z was podkreśla swoje walory jakimi są talia, figura, brzuch ??

Gość dziewczynka z zapalniczka
ja lubie tak sie ubierac i sadze ze nie ubieraja sie tak tylko jakies tluste kaszaloty ale jak o siebie sie nie dba to taki jest efekt

Gość
Bo może niektóre z nas sie wstydza, albo wolą chodzić np. w tunikach bo taka jest dzis moda, albo mają mankamenty figury, albo ... hmmm:-)

albo ??? ;-) a co do mankamentow figury - popracowac nad tym i problem minie :-) wystarczy dbac o siebie a tuniki sa dobre na ciaze albo na wieloryba xxl ktory nic nie potrafi na siebie kupic bo zwyczajnie nie ma juz rozmiarow :classic_cool:

Gość Mała Miy
bo mamy kompleksy, a poza tym niektórzy cenią wygodę

Gość
Obcisłe tuniki to teraźniejszy hit mody. Sama jestem szczupła i chodzę w nich jak najczęściej:-) i nie zaliczam sie do wielorybow ani XXL :-P :-P :-P Poprostu kobiety dążą za modą. Jakby były modne worki to pewnie chodziłybyśmy w workach:-D

tia dla kobiety z figurą (czyt.: wcięta talia, obfity biust, okrągłe biodra, długie nogi) ciężko jest kupić ładne ubranie: przylegające tam gdzie trzeba. Niestety firmy odzieżowe szyją wg. kanonów wzorując się na b.szczupłych modelkach, lub maksymalizując wymiary, więc żeby wyglądac ładnie (wg Micha -> sexy ;) ) trzeba samemu sobie szyć, ot co

-> Japonka mnie jest autentycznie przykro kiedy przymierzam bluzkę, która rozmiarowo pasuje na mój biust a w talii wyje niemiłosiernie, albo spodnie, w biodrach ok w pasie wyje z każdej strony o długości nogawek nie wspomnę, to samo spódnica, w biodrach ok -> pas...szkoda gadać :(

Gość grapka
wystarczy przejsc sie na jakas porzadniejsza impreze lub do klubu- a laski tak sie ubieraja ze czasem az za "kobieco".... a uwazam ze polki ubiraja sie baaardzo kobieco w porownaniu do innych europejek...mamy ta urode hihihi

Gość wredne_to_jakieś
ja nosze obcisłe rzeczy, podkreślają moją figurę, a jest na co popatrzeć podobno :P

ostatnio chcialam sobie kupić sukienke, fakt ze byle jaki sklep \"pepco\":O koło biedronki, ale sukienusie były naprawde sliczne, no i przymierzam, rozmiar S, a tu wszystko mi lata, jak biust dopasowany, to w talii mogłam sie owinąc. i to ma byc rozmiar s?? :O :D:D:D

acha zgadzam się :D tylko że jesli kupuję bluzeczkę obcisłą to mnie już wystarczy że ona przylega do ciała, jeszcze dekoldzik i styknie, ale do cholery dlaczego taka kusa ta bluzeczka??? albo spodnie biodrówki!!! o żesz to juz rzeźnia -> innych nie uświadczysz, a nawet jak się pytam tu i ówdzie to patrzą jak na kosmitkę, cóż nie każdej z nas jest dobrze w biodrówkach, ale rynek narzuca taką modę i koniec

ciesze sie kochane dziewczęta, że Wy takie rzeczy nosicie nie mówię o jakiś kurewskich ubraniach odsłaniających wszystko bo to jest debilne, ale o gustownych obcisłych ciuszkach które podkreślają piersi, talię oraz brzuszek a co do grubych dziewczyn - jakby rozmiarówkę np spodni zmniejszyli do 40 - 42 to może wtedy jak nie byłoby w co sie ubrać schudłyby te wieloryby ? może to ich wtedy zmotywuje do spalenia jakże kochanego przez nie sadełka ;-)

Gość adam w.
Obcisłe ciuchy noszą tylko dziwki, które na pewno nigdy nie znajdą sobie męża. za to zboczeńcy troche się popodniecają pgapiąc sie na take lafiryndy.

Gość adam w.
sam noszę przepaskę na biodrach

-> adam trzeba znać umiar w wypowiedziach również :/

Gość adam w.
a Ty nie jesteś lafiryndą?

Gość do autora
moze wklej troche fotek z ciuchami jaie wg ciebbie zasługują na noszenie przez dziewczyny?

Gość japonka skad jestes
z wklp??

Gość łeeeeeeee
Michu -> Talia talią, ale jak według Ciebie mam powiększyć piersi, co??? przegrałam życie, czy jak??

Gość współczuję Kamilkowi
:classic_cool:

Gość japonka skad jestes
to dlaczego jesteś taka brzydka? :classic_cool:

Gość japonka skad jestes
to nie bylem ja... aha... to szkoda, myslalem ze blizej...

wspołczuj. przeciez mnie to nie interesuje. to, że lubie biodrowki, to nie znaczy, ze musza wystawac stringi, jak to robia nastolatki. mam swoje lata i ubieram sie odpowiednio.

Bo ludzie mają różną figurę- jedni mają wąską takię i szerokie biodra, tyją w udach i pośladkach, a inni maja szczupęł nogi ale grubszy brzuch i większe piersi, bo tyja w pasie i powyżej. I każdy chce wyeksponować to, co ma najlepezego. Faceci też się fajnie nie ubierają:p

Gość mam pyytaniee..
jesteś sama z powodu swojej "deskowatości"?:p