Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auć

clinique- czy warto i za ile- Wasze opinie

Polecane posty

Gość auć

Czy warto kupić spray- mgiełkę do ciała Clinique Simple? Zapach się utrzymuje czy ulatnia po kwadransie? Za ile to można kupić?

Gość kasiulaaxxx
hmmm,prawdopodbnie bedzie bardzo dobre:) nie uzywalam, ale kupilam kiedys podklad/fluid clinique za 340zl i byl poprostu rewelacyjny, niewazne co mialam na twarzy nawet moglam miec smole,zakryl wszystko ladnie,zero efektu maski , ceny okrutne ale warto...wpisz w googlach nazwe znajdzie ci mnostwo stron z tymi kosmetykami,moze znjadziesz to czego potrzebujesz i dowiesz sie cenę. pozdrawiam :)

Gość a ja sie zastanawiam
a ja sie zastanawiam czy w ogole warto kupowac takie gadzety jak mgielki do ciala. chyba ze ktos potrzebuje perfumowanego toniku do odswiezania. zapachy mgielek sa mniej trwale niz wod toaletowych, wlasciwosci nawilzajace mniejsze niz balsamu. taki bajer... a Clinique jak kazda firma, ma rzeczy bardziej i mniej udane.

ja szczerze mówiąc jestem niezadowolona zproduktów clinique\'a,a ceny wcale nie są TAKIE ogromne,cena podana przez poprzedniczkę jest baaradzo zawyżona,podkłady clinique kosztują max.200 zł,ja za superbalanced w douglasie placiłam ok.110 zł-ale nie warto.