Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzdotany załamany

Moja dziewczyna była prostytutką

Polecane posty

Normalnie jestem załamany. Własnie się dowiedziałem, że moja dziewczyna kilka lat temu przez 3 lata pracowała w Niemczech jako prostytutka. Najgorsze, że nie powiedziała mi o tym ona sama tylko dowiedziałem się od kolegi. Planowaliśmy ślub w maju ale teraz to chyba będa z tego nici. Rozmawiałem z nia na ten temat ale ta rozmowa jeszcze bardziej mnie dobiła. Nie wiem czy jest sens wiązać się z taka dziewczyną. Niby w łózku jest super co zawsze było dla mnie troche podejrzane ale przeciez seks to nie wszystko. Poza tym co będzie jeśli na przykład będziemy mieli problemy finansowe. Przeciez ona zna smak łatwych pieniędzy i może wtedy znowu zacząć to robić. Albo jaka mam gwarancję, że nie będzie mnie zdradzać. Nie wiem czy jest w ogóle sens dalej ciągnąć ten związek. Co o tym sądzicie?

Gość no facet
masz zaradną babę, przy której bieda ci nie grozi, przynajmniej do czasu aż zaawansuje sie wiekowo, a ty wybrzydzasz. Jak facet przed ślubem zalicza dziesiątki lasek to ok, a kobieta to musi być dziewica orleańska :P

Co na to twoje serce ? Banał ale tylko tak znajdziesz odpowiedź. Oczywiście mój rozsądek mówi daj se spokój.

Kocham ją, jest cudowna, nigdy się na niej nie zawiodłem. Tylko jakoś tak dziwnie się czuję dowiadując się takich rzeczy- może to dlatego, że sąu nas takie stereotypy- że "taka kobieta"- to zła kobieta.

Gość lo matttkkkkooo
wczoraj byly 2 takie temty, nudny jestes i tylke

Gość lo matttkkkkooo
po cholera to piszesz, mysilsz ze ktos ci tu pomoze to twoje zycie i ty o nim decyduj, a jezeli to prowokacji to baw sie dalej:D 🖐️

Może i jestem nudny, co nie zmienia faktu, że jestem załamany. Nie mam się komu wygadać i dlatego siedzę tutaj.

Gość lo matttkkkkooo
no to siedz,ale tu nikt nic modrego nie napisze-takie zycieee- takie kafeee

Gość zuchaa
nie wiem jak jest z tobą ale pomyśl ile kobiet przed ślubem ma facet ...i wtedy jest ok?a jeżeli jest odwrotnie tojuż żle?Różnie moze w życiu być ,nikt nie gwarantuje że po slubie to tylko sielanka.Dowiedz się co ją zmusiło do takiego postępowania ,bo jeżeli musiala to robić to może będziecie szczęśliwi ,ale jeżeli lubi taki sposób życia ,to może kiedyś wrócić do niego.tylko szczera rozmowa pomoże.

Gość elwiraaa
Też kiedyś parałam się tym zajęciem. Teraz jestem w szczęśliwym związku, kocham mojego faceta i nie w głowie mi takie rzeczy. Jestem pewna, że nigdy nie wrócę do takiego życia. Dlatego, jeśli kochasz swoją dziewczynę, a ona Ciebie to daj jej szansę. Nie liczy się przeszłość, tylko przyszłość!

Gość edjbwkekebmsncberkgfkbclejgshc
up

Gość znowu ta sama prowokacja
daruj sobie, nudne to jest już:O

a ja bym byl bardziej pewny takiej dziewczyny niz takiej niby niebogiej porzadnej od slowa pozadac. ona juz zna smak tego i czesto [ choc nie zawsze ] sie zdarza ze jest najlepsza i bardzo kochajaca zona. milosc to tez wbrew pozorom rownanie okazesz jej milosc to i ona tobie tez okaze. chyba ze jej nie kochasz to idz biednemu w kieszen i nie oszukuj siebie i jej.

Gość niebieska malina
Ja uważam, że to co ktoś robił w przeszłości nie ma znaczenia. Tym bardziej, że mam podobne doświadczenia jak Twoja dziewczyna.

Gość Lauren
'co na to twoje serce?' myrevin no no :D przeciez to prowokacja ;)

Gość agent007
przeszlosc nie ma znaczenia buahahaha, tak moze powiedziec tylko kurwa

Gość koteczekasa
Moim zdaniem nie powinieneś patrzeć na przeszłość swojej dziewczyny, tylko na to jaka teraz jest. I jak Wam jest ze sobą :)

Gość przeciez ten topic
jest spred roku !!!

Gość ale ci bije
przeciez ona ma zrytą psychike z niej juz zony nie bedziesz miał. prostytucja to nie tylko dawanie dupy ale sprawa psychiki tej osoby. Ona mysli o zyciu w innych kategoriach. Zostaw takiego śmiecia. Chcesz zostac pośmiechowiskiem dla niej i dla ludzi? Ona zawsze w głębi duszy będzie dziwką.

Gość niebieska malina
Wielu z Was mówi tak jakby wiedziało co przeżywają i czują osoby zajmujące się "najstarszym zawodem świata". Skoro sami tego nie robiliście i nie przezyliście to skąd możecie wiedzieć jak taka osoba się zachowa w przyszłości? Ja sama wiem jak to jest i wiem, że nigdy do tego nie wrócę. Teraz jestem inna niż kiedyś. Ludzie się zmieniają i każdy przypadek jest inny. Nie nalezy skreslać nikogo za to, że popełnił w życiu parę błędów.

Gość TEN TEMAT JUZ BYL
I SLOWO W SLOWO TEN SAM POST WIEC NIE PODNIECAJ SIE JUZ TAK I POSZUKAJ CIEKAWSZYCH TEMATOW NIZ MARNE ODGRZEWANE PROWOKACJE :O

Gość zdruzgotany załamany
Dlaczego wszyscy sądzą, że to prowokacja? Czy to aż tak nieprawdodpodobne? A że już było? No cóż napisałem to samo na kilku forach, żeby dostać więcej odpowiedzi.

Gość rok temu to samo tutaj
bylo juz napisane cieciu z f23, juz ktos ze starej gwardii na taki pomysl dawno wpadl, nie osmieszaj sie odgrzewaniem tego :O