Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fleurka

oprawa kwiatowa slubu

Polecane posty

Gość kwiatki sierpniowe
sukienka jest ecru, ja jestem szatynka z niebieskimi oczami, wlosy upiete w kok. Bede miec welon i malo ozdob - moze jakis lancuszek lub drobne kolczyki.

hej moja sukienka: http://www.lisaferrera.pl/product_info.php/pro ducts_id/64?osCsid=cd1a9445066c4b031f47386e20576f69 jestem blondynka, jasna karnacja, wysoka. Moja sukienka bedzie koloru ivory, taki lekko ecru.Kompletnie nie wiem, jaka wiazanka bedzie najlepsza. co do wlosow, to bede miala upiete, moze jakis lekki kok, z przodu grzywka i po bokach jakies pasma wypuszczone i krotki welon na wysokosci łopatek

Gość lalalalala
fleurka- nie jestem blondynka, jestem szatynką. Włosy bede miala falowanie rozpuszczone tylko podpiete przy twarzy. Czyli jaki bukiet najbardziej by mi pasował? No i z jakich kwiatków. Dodam że slub mam w czerwcu. Dziekuje za rady

Gość Bocianie Gniazdo
Up up

Gość fleurka
witam ponownie wszystkich strasznie przepraszam za moje zaleglosci w poradach , juz sie zabieram za prace :)

Gość fleurka
mpje drogie dziewczyny , oprocz zdjec piszcie mi tez o swoich fryzurach, typach urody, wzroscie i troszke o preferencjach - bedzie mi latwiej cos podpowiedziec i piszcie mi swoje maile to bede wysylac od razu po kilka propozycji :)

Gość fleurka
do lalala: proponuje ci raczej wiazanke w stylu romantycznym, raczej okragla, moze byc ta kolorystyka cytrynowo- pistacjowa ale rownie dobrze mozna by pojsc w odcienie cieplejsze cos z lososiem lub pomaranczem; podaj mi maila to ci podesle propozycje

Gość fleurka
do kwiatki sierpniowe: moge cie prosic o ponowne wklejenie sukienki ?:)

Gość do fleurka
moglabym Ci podeslac na maila moje zdjecie z przymiarki i doradzilabys mi, jaki bukiet by mi pasowal??? podasz mi maila?

Gość fleurka
do Namagnesowana Pinezka: moim zdaniem do twojej sukni pasowalaby wiazanka taka mniej klasyczna, na pewno nie okragla; raczej dlua taka ktora by sie prawie ciagnela, hmmm w sumie mam kilka propozycji, podaj mi maila , wysle ci zdjecia

hej, nik \"do fleurka\" to ja, tylko nie chcialo mi sie hasla wpisywac:D podesle Ci moje zdjecie z przymiarki to bedziesz miala lepsze rozeznanie, dziekuje:)🌻 moj mail: aniutka_ak@gmail.com

Gość fleurka
do caoma: wiazanka powinna byc na pewno z krotka raczka, ja bym tu widziala biedermaiera z samych kwiatow bez lisci np. roza i eustoma - rozne odmiany - kolory zaleznie od koloru sukienki (biala czy waniliowa?) i od twojej karnacji, koloru wlosow; fajnie by bylo powtorzyc ten ksztalt kwiatu ktory masz w sukience (czy to jest kwiat na ksztalt rozy?) w wiazance; moge prosic o maila?

Gość fleurka
do Pinezki :) moj mail :studiokwiatowefleur@o2.pl

Gość fleurka
do Namagnesowana Pinezka: twoje zdjecia z przymiarki bardzo mi ulatwia dobor, bardzo super, przysli zdjatka a ja ci cos tez odesle :)

Gość ebano
moze wreszcie mi ktos doradzi :o Fleurko, to ja, taki mam typ urody http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/74589bd2ba 6e2457.html suknie taką http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/43e839426e 191a05.html i mam takie pytanie: czy taka wiązanka bedzie do mnie pasowala? chciałabym krótszą, bez tych traw. A kalie w kolorze różu? w ogole to czy ciezko jest wykonac taką wiązankę? moze sama bym sprobowała? Wyszłoby taniej http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/adcb2a79d0 ad7843.html

Gość fleurka
witaj ebano:, jesli dobrze otworzylam linki z teamatu extazki:) to wizanka jest ok, ale czy sa tam trawy? na zdjeciu sa raczej po prostu zostawione dlugie lodygi zantedeschi:)

Gość ebano
dzieki za odzew :) a te trawy to tak sama wymysliłam, zeby bylo wiadomo o co mi chodzi :) Myslisz ze pasowałaby do mnie taka wiazanka? a czy kalie są wytrzymałe?

Gość ebano
zantedeschi---> to kalie?

Gość fleurka
do ebano:sa bardzo wytrzymale, mysle ze pasowalyby do ciebie, a jaka bedziesz miala fryzure?

Gość ebano
oj, super :) nie mam jeszcze pojecia jaka fryzura :o

Gość fleurka
do ebano: a propos twojego wczesniejszego pytania o samodzielne wykonanie; nie jest to bardzo trudne, ale podobno samemu nie powinno sie robic wiazanki, nawet florystki 'zarudniaja ' kolezanki :) i nie wiem czy znajdziesz czas

Gość fleurka
zantedeschia to fachowa nazwa cali

Gość ebano
baaardzo ci dziekuje :)

Gość fleurka
do Namagnesowana Pinezka: doszlo zdjecie, wlasnie poszukuje dla ciebie jakis przykladow hmmm, musze ci powiedziec ze ty inaczej wygladasz w tej sukience niz modelka i tu pojawia sie zagwozdka co do twojej wiazanki, ale cos wymysle; a napisz mi jeszcze czy ty masz jakies preferencje? bo tak: z jedenej strony pasowalaby ci dosc prosta wiazanka nie przeladowana kwiatami a z drugiej strony typ romantyczny tez nie bylby zly hm...

Gość lalalalala
fleuraka- moj mail to: gwiazdka190@wp.pl. Z góry dziękuje za propozycje :D

Gość greenna
Oto zdjecie mojej sukienki: http://www.suknieagnes.pl/k2007/07p-4-6.html Jestem brunetka o króciutkich włoskach,scietych na chłopaka,mam ciemne oczy i ciemna karnacje. Myslałam o calach w kolorze bordo,bardzo mi sie podobaja i słyszałam ze sa wytrzymałe na wysokie temperatury,a slub mam pod koniec czerwca i chciałabym by kwiaty wygladały swiezo,prosze o fachowa rade,jaka wiazanke powinnam najlepeij wybrac,pozdrawiam serdecznie:) Moj email:greenna@o2.pl