Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariola20lat

Co to oznacza u faceta?Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Mariola20lat

poznałam na dyskotece faceta ok 27lat z serbrna bransolteka na rece i takim srebrnymi pierscieniami na rece grubszymi?Co to oznacza kim moze byc ten facetJacy faceci nosza takie rzeczy?

Gość Mariola20lat
na dresiarza to on nie wyglada na kryminaliste tez nie bardzo ale na faceta który do grzecznych raczej nie nalezy

Gość Mariola20lat
mimo że ma zła opinie wśród dziewczyn nie moge o nim zapomiec niew iem dlaczego nigdy takiego faceta nie znałam ma ok 185cm dobrze zbudowany nie starszny miesniak ale fajna sylwetka karnacja dosc ciemna oczy piwne czarne krótkie proste włosy lekki zarost na twarzy

Gość Mariola20lat
ubiera sie na ciemno nosi ciemne ubrania nierzadko z odsłonietymi ramionami kurde obiecałąm sobie ze jak bedzie sie chciał spotkac to odmówie a jak dzwoni to mi az serce bije to chore nie rozumiem samej siebie przeciez to nie jest porzadny facet co jest zde mna?

Gość Mariola20lat
a co to jest metrus?

Gość to pewno alfons

Gość moze w metrze byla
ale sie zbrechtalam....

Gość Mariola20lat
on nie wyglada na osobe która przesadnie dba o siebie nie chodzi po zadnych solariach naturalna ciemna karnacja zadnych zabiegów i depilacja kobiecych zabiegów zero rece ma szorstkie z pracy fizycznej wykształcenie techniczne srednie zajecia i zainteresowania typowo meskie ma duzo znajomych nie jest alfonsem a wrecz gardzi prostytutkami i nie szanujacymi sie kobietami juz sama nie wiem z kim sie zadałąm

Gość Mariola20lat