Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Miy

Rozszerzone naczynka

Polecane posty

Gość Mała Miy

Co polecacie, jakie zabiegi i kosmetyki?

Gość Exactly
flos lek ma linię do cery naczynkowej

Gość Mała Miy
hop hop prosze o radę

Gość Shift 999
może wizyta u kosmetyczki ? tam mają różne preparaty

Gość tylko dermatologia
estetyczna...

Gość gosieńnnka
spróbuj lasera,ponoć coraz lepsze... ja zamykałam takim że były potem 5dni strupki,ale efekt nie jest rewelacyjny....

Gość niebieskooookaa22
polecam wode termalną (ja mam LRP) spryskac sobie max 2x w ciągu dnia a nadmiar usunąc chusteczką higieniczną nie używac kosmetykow z alkoholem, np. toników kremów na naczynka jest dużo, teraz na lato koniecznie filtr ok.50 jakiś apteczny kremy: Ruboril z filtrem 15 bez filtra SVR do naczynek, Bioderma, Rilastil ja Erisa nie lubię na przykład jakby co to pytaj

Gość niebieskooookaa22
aaa i np. maseczka algowa jest b. dobra i oczyszczanie za pomoca ultradźwięków- tez dobre bo zapewnia dobrą formę naczynek ale to już u kosmetyczki

Gość niebieskooookaa22
dobrą fomre= uelastycznia;)

Gość hmmm...k
a mam pytanko-czy te kremy co podalas niebieskooka one usuwaja naczynka juz pekniete?czy jedynie zapobiegaja nowym...

Gość truskawka 2
napiszcie i cos o tych kremach na GG 5688649

Gość niebieskooookaaa22
hey wiesz one wszystkie mają wzmacniac rozszerzone naczynka i niwelowac zaczerwienienie, a co z pekaniem to nei wiem, bo mi nie pękają na szczęscie (narazie :P ) ale lepiej stos. te nizeli inne bez składników mających wpływ na naczynka... nie widziałam nigdy kremu na popękane naczynka... hmm p.s. a ta dziewczyna wyżej to nei wiem konsultantka jakaś czy cuś? :P :D

Gość La Roche-Posey
bloker 50+

Gość no a ten
floslekaz arnika zel?to on nie dziala likwidujaco?

Hej ja polecam line Pharmaceris N - np. krem active - capilaril. Serai dostapna glownie a aptekach.

Gość krecona 24
czy ktos jeszcze tu zaglada????????????????????????ja polecam samoopalecz do twarzy on zakrywa naczynka no i slonko tak nie pali twarzy bo przeciesz lato idzie!

Gość niebieskooookaa22
ja z pharmaceris N nie byłam zadowolona, podrazniał mi :o

Gość niebieskooookaa22
i ja mam zamiar posmarowac samoopalaczem myślałam o LRP żel-krem, bo Avene to mnie chyba zapycha

To juz trzeba wybrac cos dla siebie. Ja z Pharmaceris N jestem zadowolona, natomiast mnie podraznia maseczka Flos lek :( Ale moim problemem sa tez pekajace naczynka na łydkach i udach. Sa wprawdzie malo widoczne, ale nie wiadomo co sie z nimi stanie za jakis czas ;/

Gość niebieskoooookaa22
ja tez mam problem z nogami... smarowac zaczynam Norel do kruchych naczynek a/celulitisowy(bo nei wolno z kofeiną) i od czasu do czasu Liotonem1000 albo Vitalekiem

Gość a co ta
niebieskooka a te preparaty to rozumiem ze tylko na nogi sie nadaja?

Gość Mała Miy
dzięki za porady

niebieskoooookaa22 A czy te preparaty do nog maja w skladzie wyciag z kasztanowca? Bo slyszalam zedorbze dzila na naczynka. Ja sie \"nogami\" dopiero teraz zaczynam interesowac. Kurde ale mamy pecha... innym nie pekaja, a nam tak ;/ wrrrr Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z tym problemem

Gość aaaaaaaaaaas

Ziaja PhytoAktiv aktywnie regenerujący na noc-całkiem dobry Diroseal Avene, używam od dwóch miesięcy, jest minimalna poprawa, pewnie w moim przypadku kuracja będzie trwała najdłużej-pół roku, jak mówiła pani w aptece, ale jestem dobrej myśli...

Gość niebieskooookaa22
przepraszam, ale nie było mnie w domu :( już odpisuje :) Norel to akurat p/cellulitisowy jest ale specjalnie do kruchych naczynek ejst Vitalek i Lioton1000 to żele no NÓG Lioton1000 zaw.heparynę, preparat o miejscowym działaniu przeciwzakrzepowym, przeciwobrzękowym i przeciwzapalnym- ja stos. ten by przy oakzji pozbyc się siniaków na nogach o_O jest ejszcze Aescin- który ma nie tylko heparynę ale też i escynę któa wzmacnia naczynka- więc nawet ten zel byłby najlepszy, bo to on zaw. wyciąg z kasztanowca- ten iedługo sobie kupię jest jeszcze Vitaleg- który zaw. to co Aescin, można je stos zamiennie bo różnią sie paroma mniej znaczącymi składnikami, ale te główne mają te same chociaż Vitaleg zaw. nieco więcej heparyny i pantenol

Gość niebieskooookaa22
chyba napisałam nieco pokrętnie ;) mam nadzieje, że wydobędziecie z tego sens:P:D

Gość dodddd
niebieskoooka a co od wewnatrz?

Gość niebieskoooookaa22
od wewn. , któryś z tych prep.: Ascorutical -kaps. Jelfa Ascorutical forte -tabl. powl. Jelfa Rutinacea Forte -tabl. drażowane Aflofarm Fabryka Leków Rutinoscorbin® -tabl. powl. GlaxoSmithKline Pharmaceuticals Rutinoscorbin® Plus -tabl. powl. GlaxoSmithKline Pharmaceuticals Rutokal C -tabl. musujące Natur Produkt Pharma Rutovit® C -proszek do przyg. roztw. doustnego Polfa Kutno Rutovit® C -tabl. powl. Polfa Kutno Rutovit® C Forte -tabl. powl. forte Polfa Kutno Venescin® -draż. Herbapol Wrocław