Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Miy

Rozszerzone naczynka

Polecane posty

Gość upuupup
chyba wiekszosc procz tego ostatniego to wylacznie leki na bazie rutyny mam racje?

Gość upuuppu

Gość upupup

Gość upupuup

Gość upuupu

Gość wiki6
seria apteczna avene na dzien i na noc do tego woda termalna avene krem z filtrem 50+ zadnych tonikow ani mleczek tylko maslanka badz jogurt potem woda przegotowana osuszyc delikatnie recznikiem papierowym potem spryskac woda po paru sekundach znowu osuszyc poten nalozyc krem np na dzien antrig...dalej nazwy nie pamietam avene po godzinie dopiero smaruje twarz kremem z filtrem i po 15 minutach wychodze tak saamo twarz oczyszczam wieczorem tylko juz nie krem na dzien ale na noc diroseal mozna twarz zmywa ziolami np z arniki gorskiej kasztanowca lykam na wyciszenie tabletki kalms i na prawde widze duza poprawe mam na jednym policzku wiekszy trwaly rumien ale dzieki mojej systematycznosci i odpowiednim kosmetykom jest o wiele mniej widoczny niz byl na poczatku na jesien planuje zamknac naczynka laserem bo wiem ze zadne kremy na 100% mi ich nie zlikwiduja

Gość upuupup

Gość upupupu

Gość a co powiecie
sluchajcie a czy takie tabletki na naczynka jak np varixinal czy jakos tak to one dzialaja na cala skore zeby te naczynka ne pekaly czy tyko na nogi?

Gość dziewczyny a ja mam
podbijam

Gość a c....

Gość a czy sa jakies

Gość uuuuuuuuu

Gość michaela.s
hej przede wszystkim nie wizyta u kosmetyczki, tylko kosmetologa :) ja miałam straszne problemy z naczynkami - lekka dawka stresu, trochę emocji, wyższa temperatura i wypieki od razu. Na darmowej wizycie w klinice Derma Solutions zaproponowano mi olejek Andre Zagozda Laboratory. Stosuję 3 krople na twarz i działa niesamowicie. Moja twarz stała się mniej podatna, a ja mogę w końcu czuć się swobodnie :)