Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuuuuuuzia

wycicnanie macicy - prosze o info

Polecane posty

Gość juuuuuuuzia

- kidy to sie odbywa, jaka jest przyczyna? - jakie sa skutki? (te dobre i zle) z gory dzieki za odp

Gość juuuuuuuzia
up

Gość powiem tak...
odbywa się chyba przy guzkach, ale nie jestem pewna, a skutki......może ktoś inny się wypowie

Gość no wiec logicznie myslac.....
skutki takie ze sie nie ma okresu i nie mozna zajsc w ciaze wedlug mnie to i wada i zaleta...

Gość plociuch
moja tesciowa miala usunieta pare lat temu miala ok.54 lata z powodu duzych miesniakow ,czuje sie dobrze ,nie bierze rzadnych hormonow ,nie odczuwa z tego powodu roznicy ani nie ma innych skutkow niekorzystnych ,raczej plusy ,ze sie pozbyla miesniakow i nie byly zmienione nowotworowo

Gość powiem tak...
słyszałam, że w ciąże można zajść normalnie - info od ginekologa po prostu musisz mieć tylko skrócona szyjkę, a jak całą dasz wyciąć, to niestety....jak pisała któraś wyżej...nici z dzieci

Gość juuuuuuuzia
a ja slyszalam ze wzrasta hormon meski i np nasila sie owlosienie na ciele.. czy to prawda?

Gość plociuch
przy wycietej macicy w ciaze sie nie zajdzie a taki temat tu omawiamy ,wiec po co macisz z szyjka cos tam... u mojej nie tesciowej nie ma problemu z owlosieniem.....

ja miałam wyciętą po krwotoku poporodowym,jajniki zachowane dlatego nie muszę brać leków hormonalnych w chwili obecnej nie widzę żadnych minusów tego zabiegu :)