Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gandi

test dla tych co chcą się odchudzić

Polecane posty

Gość gandi

zróbmy tak od jutra -zacznijmy sie odchudzać ...(podajcie już dziś) -poodajcie swoje diety(sposób na zgrabną figórke) -ile chcecie schudnąć w miesiąc porównujmy które diety skutkują ile która schudła razem bedzie raźniej , motywójmy się :D ja się wpisuje moja dieta: -rano śniadanie -obiad połowa tego co jadłam(robie tak gotuje dla siebie ,męża i dzieci obiad nakładam wszystko normalnie a u siebie kroje wszystko na pół) -waże 89 wymażona waga : 60 w miesiąc chce otrzymac wage 78-75 :)

Gość ok aleee
co na to sniadaniveratrum homacord jadac ? co na obiad ? a kolacja ? jak przezwyciezyc głód ? moj kolega nie jadal po 15 i schudl w miesiac 20 kg!!! ja niestety nie dalabym rady :(

Gość ok aleee
co na to sniadania jadac ? co na obiad ? a kolacja ? jak przezwyciezyc głód ? moj kolega nie jadal po 15 i schudl w miesiac 20 kg!!! ja niestety nie dalabym rady poprawka

Gość gandi
hmmm myśle , ze przy śniadaniu możesz zjeśc troszke więcej np. 3 kanapki, jajko ,serek wiejski albo jogurt , z warzywkami które lubisz, na biad normalne rzeczy (bez zadnych mcdonaldsów-oczywiscie) ale kotlet ,ziemniaki i sałatka (na pół) albo spagetti co lubisz a kolacja np. przez pierwsze dwa tyg. jabłko o 18 wytrzymasz nie musisz 'nic nie jeść' śniadano , obiadek na pół(bez pustych kalori) i jabłuszko na kolacje zobaczysz 2 tyg i bedzie Ci lżej ;)

Gość ok aleee
dołączam do Ciebie,wazę 88 kg,chcę to zmienić.Skąd jestes i ile masz latek ?

Gość gandi
z warszawy lat: 41 ;)

Gość flalalal
O Bosh, mamuśku, figUra, wymaRZona, motywUjmy się. Ortograficzny dramat. I jak ty te dzieci będziesz uczyć pisać? A może już im załatwiłaś orzeczenie o dysgrafii?

Gość figórkę motywójmy
taka duża a takie byki wali :O

Gość gaaaagi
Kobito, masz 41 i jeszcze nie nauczyłaś się pisać????????

Gość kaakaka
No dokładnie i jak ja mam potem takiej mauśce wytłumaczyć, czemu latorośl ma pałę z polskiego, jak dla takiej mamuśki ortografia to wzruszenie ramion.

Gość miło mi
Grazyna z tej strony,41 lat Warszawa rowniez :)

Gość miło mi
dajcie spokój z ta ortografią,połowa moich kolegów po Politechnice nie potrafi pisac poprawnie.Tu piszemy o dietach,a wy poprawiając byki zasmiecacie tylko forum

Gość gandi
no to zaczynamy od jutra :)

Gość Grazyna WWA
ok;] ja chyba dzien zaczynac będę od jakiejs cienkiej zupy jarzynowej,potem ,na obiad jakies białko i warzywa,wieczorem jabłko,poki nie skurczę zołądka:D to do jutra :)

ok. to ja w takim razie tez od jutra :D ważę: 65 kg / 178 cm chcę: 60 (do połowy maja) i 55 kg (do końca czerwca) dieta: śniadanie (jogurt; kubek mleka; kromka chleba razowego) obiad: (1/2 tego co zawsze- oczywiście bez ziemniaków, wieprzowiny, itp.; albo jogurt z musli, sałatka warzywna) bez kolacji oczywiście + dwa razy w tygodniu siłownia i codziennie 1 h ćwiczeń w domu + herbata wspomagająca odchudzanie + i dużo, dużo wody zycze wam i sobie powodzenia :*

Gość gandi
nom ,nom to jest dobre porówna nie która dieta jest najlepsza trzymam za Was kciuki i zasiebie też :P

Witajcie!!! Mimo iz jestem chyba trohce mlodsza bardzo chcialabym dolaczyc od jutra do Was!!!!! Mam do zrzucenia ostatnie 5-6 kg i jakos wyjatkowo mi nie idzie!!!! POMOZCIE!!!!!!

Gość Grazyna WWA
super;] dziewczynki tylko nie przesadzajcie z mlecznymi,ponoc utrudniają chudnięcie bo zawierają laktozę,lepiej rano ,a potem juz białko-jajka czy drob;] miłej nocy,do jutra;]

Gość gandi
o tak woda, woda i jeszcze raz woda rano jogurcik ja tam za bardzo siły do ćwiczeń nie mam ale sobie potańcze w domu (jak nikogo nie bedzie bo mogli by sie załamać patrząc na mnie ;) :P )albo zapisze sie gdzieś tak tylko żeby potańczyć... nigdy nie jest za późno ;)

Sluchajcie!!!A ja wam cos ppwiem!!jA NIE wiem juz jak mam schudnac 5-6 kg....mam 179 cm wzrost i waze okolo 65 kg a chciabym wriocic do wago sprzed 2 lat....Rozjadlam sie i taki efekt....w sumie wazylam juz 70 kg...5 zrzucilam w jakies 2 miesiace,ale kojejnych 5 nie moge sa chiny...Mam 23 lata i taka budowe,ze kiedywaze miedzy 58-60 kg jestv idealnie....

czerwona jarzebina--> jak to Twoje ostatnie kilogramy to proponuj diete taką jak ja masz już nie dużo do z rzucenia , cierpliwie ograniczając jedzenie dasz rade ..zacznij z nami! ;) pozdrawiam

Gość fagiś
hi! ja mam 14 latek ale waże 60kg/163 chciała bym ważyć 50 więc dołączam do was nie jestem bardzo gruba wiec nie zastosuje żadnych drastycznych diet i tym bardziej się głodzić okranicze jedzenie jak gandi ...3-mam kciuki !

też trzymam kciuki do jutra pogadam jak nam poszło 1 dzień ! papa

ja musze przyznać , ze chyba narazie daję rade zjadłam całe sniadanko duże ale nie tuczące , obiadek na pół ale zjadłam jeszcze dwa jabłuszka ale to chyba nie dramat ;) narazie jest dobrze :D jak z Wami??

maria antonina - wskakuj do mnie na GG ... wreszcie ktoś tak wysoki jak ja .. ja mam 180 czekam papa ... chce ważyć 57 kg :)

Gość roko
57 ???? to stanowczo za duzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 37 bedzie wsam raz !