Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la bruja negra

kolorowa suknia ślubna

Polecane posty

Gość la bruja negra

Wymarzyłam sobie kolorową suknię :) Mój ulubiony kolor to fioletowy, a mojego narzeczonego zielony. Więc sukienka powinna być w jednym z tych dwóch kolorów. I nie mogę się zdecydować w którym.... I w jednym i w drugim jest mi do twarzy... może doradzicie mi dziewczyny? I ewentualnie w jakim kolorze powinny być dodatki w przypadku zielonej sukni a w jakim do fioletowej?

Gość zielonazfioletowym
fioletowa sukienka...zielone buty, kokardy we wlosach i zielony welon..a twoj narzeczony fioletowa koszula, zielony garnitur, fioletowa mucha w zielone kropki i fioletowe buty z dlugimi szpicami...proponuje jeszcze poprosic ksiedza aby zalozyl fioletowa stule..

Gość la bruja negra
Poprosiłabym raczej o bardziej poważne odpowiedzi :o

Gość la bruja negra
Dziewczyny kochane, proszę, pomóżcie :o

Gość widziałam w Villais
suknię z wieloma elementami zieleni. Bardzo elegancka, zajrzyj tam

Gość la bruja negra
Serdecznie dziękuję za radę :) Zajrzę, chociaż, wolałabym cała suknię w zieleni lub fiolecie, ale zawsze to jakiś początek poszukiwań :)

Gość la bruja negra
Masz rację Sunlight, myslałam o o odcieniu lila lub bardzo jasnym, pastelowym fiolecie, takim trochę zmieszanym z bielą...

Gość la bruja negra
No własnie nie wiem :o do fioletu pasuje mi chyba róż, braz albo krem, prawda? A znów gdybym się zdecydowała jednak na zieleń, to nie mam zupełnie pojęcia...:o

Gość Ty chyba żartujesz
Ta ohyda?

Gość la bruja negra
dzięki za linki :) fason tej drugiej podobami się bardziej, a znów kolory pierwszej :D taka wiosenna prawda? ;) uciekam na razie, mam nadzieję, że podsuniecie mi jeszcze jakieś pomysły, z góry dziękuję :)

Róż- pewnie tak Krem- pewnie tak Braz- hmmm... W sumie to musialabys miec najpierw suknie a pozniej przymierzac do niej rozne buty. Wszystko zalezy jaki kolor bedzie miec dokladnie ta suknia. A zielona? Nie mam pojecia:)

Gość ruda ewka
Ja uważam, że sukienka ślubna powinna być biała :o Nie rozumiem tej mody na klorowe dziwactwa. wydaje mi się, że to taki szpan, chcecie udawac takie oryginalne :o Potem moze będziecie żałować, że jednak niemiałyście bialej sukienki jak nakazuje tradycja :o

Gość rozgoryczona
ale to ma byc suknia co cywilnego domyslam się a nie do kościelnego?

Gość nie wiem czyje to
moja koleżanka miała suknię białozieloną; na górze biały gorset bez ramiączek, na dole jasnozielona, rozkloszowana spódnica; niestety nie widziałam butków ale wyglądało to wszystko bardzo ładnie

Gość nie wiem czyje to
a dlaczego nie do kościelnego?

Fajny pomysł, rób tak autorko topiku, żebyś Ty się dobrze czuła..... To Wasz dzień i Wasze gusta są najważniejsze.... a zdanie innych???? szczerze: to olać:P bo to Wy bierzecie ślub. Kolorowe suknie są bardzo fajne, może akurat niekonicznie bezy ze zdjęć.... poszukajw sukniach Agnes, kiedyś mieli serię kolorowych...zresztą robią nawet te i białe i ecru w wersjach kolorowych:)

ruda ewko, to bierz swój ślub w białej, zgodnej z tradycją:P

Gość yofoi
ja bym wybrała jasne zielenie , różne odcienie - ale takie jaśniutenkie fioletowy liturgicznie kojarzy się raczej z mało optymistycznymi wydarzeniami i dodatki wtedy białe albo kosć słoniowa

Gość baby_dream
może suknia oliwko-złota ? Cymbeline Oxford