Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buccik

macie jakies sposoby by wywabic przykry zapach z butów?

Polecane posty

Gość ty w sumie
mnie tez to ciekawi

Gość mjhgytivubohyuguk
i mnie też

eeeee...wyprać? takie które można prać oczywiście podobno są jakieś specyfiku do psikania do buta, ale nie próbowałam

Gość kupic nowe
:P

Gość i wtedy nogi myc
:P

Gość a ja w jakims programie
widzialam sposob taki(moze nie na wywabienie ale na odswiezenie, nie wiem jeszcze nie probowalam) : do czystej bawelnianej skarpetki wsypuje sie lisciasta herbate(podejrzewam ze taka w saszetkach chyba tez moze byc) kapie sie do tego kilka kropel jakiegos olejku zapachowego(ja mysle ze drzewko sandalowe lub cedr albo np lawenda moze byc super) no i zostawia sie na kilka godzin albo nawet na noc w programie przezentowali to na butach sportowych-adidaskach

Gość a ja w jakims programie
a pozatym niektore buty maja juz dziwny zapach zaraz po zakupie wiec niekoniecznie chodzi o pranie czy mycie nog :P

Gość czerwona pomadka
Słyszałam, że do butów wkłada się kredki, ołówki... tak kilkanasie aby weszło - poważnie :) Pozdrawiam

Gość olek 1982
i na przyszłość kupować buty z prawdziwej skóry, a sportowe to chyba nowe kupić..

Gość henk1
But jest Twój więc najpierw sprawdż swoje nogi ( dokładnie ) i pod paznokciami.Jeżeli coś jest to trzeba wyleczyć,sprawdzić też między palcami czy nie ma przebarwień. Nogi trzeba co jakiś czas kąpać w soli i masować a potem wcierać krem a ze stopy należy usuwać twardy naskórek. Zamiast rajstop non stop noście leginsy 15,20 din no i bawełniane skarpety.Świeże co dziennie a jeżeli trzeba to zmienić 2 razy w ciągu dnia. Mówiąc ogólnie kiedyś nogi moje to wycierałem na samym końcu a od 10-ciu lat to nie odczuwam odrazy jeżeli zrobię to odwrotnie t.z.n od dołu do góry.Doszedłem kiedyś do wniosku,że trzeba kochać swoje ciało. Pozdrawiam i do dzieła