Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doświadczona przez los

Nowa miłość po rozwodzie - czy może być prawdziwa?

Polecane posty

Zupełnie niespodziewanie poznałam kogoś, kto, jak się okazało, również zwrócił uwagę na mnie. I tak sie zaczęło. Moje małżeństwo juz od wielu lat było pomyłką. Mąz mnie zdradzał i wiódł przy mnie tylko wygodne życie. Byłam z nim dla 10 letniego syna. On też miał żonę. Podobno jej nie kochał. Po pół roku bycia razem oboje sie rozwiedliśmy i snulismy plany na dalsze życie. I nagle wszystko runęło. Okazało się, że mnie zdradzał. To było jak grom z jasnego nieba. I pewnie bym się o tym nie dowidziała, ale ta DRUGA namierzyła mnie w jego gadu-gadu i napisała o wszystkim. Ona o mnie wiedziała. I chyba nie mogła znieść myśli o tym, że ja jestem i nic o niej nie wiem, a ona o mnie tak. Opowiadał jej o naszych planach. Dziwne, prawda? Teraz nie daje mi spokoju. Płacze i błaga o wybaczenie. Co robić????

Gość uciekać jak najdalej

Gość obserwator predator
zaprzyjaźnij się z tą drugą , to dobra partia dla Ciebie !

Gość nie wartooooooooo

tylko po co sie ludzisz? przeciez jestes napewno fajna babka i mozesz sie spotykac zkim chcesz, a nie siedziec z klamca..to co zrobil to kompletny brak szacunku, lepiej poszukaj kogos kto naprawde Cie pokocha, a nie tylko sie zabawi.

Gość facet który zdradza
nie ma u mnie szans:( Ale kobiety inne sa chyba bardziej tolerancyjne:)

Myslicie, że nie ma sensu tego dalej ciągnąć? On raczej ma niwielkie doświadczenie w \"tych\" sprawach i z tego co czytałam na tym przesłanym gadulcu zafascynowany był seksem z tą małolatą. Zapewne miał duże nadzieję związane z tym, ale zbyt krótko to trwało. Kochali sie 3razy, zawsze w stanie...i \"na świeżym powietrzu\" jak to nazywają. Trochę to żenujące, ale czasmi we mnie też jest coś takiego, że mam ochotę na miłośc w nietypowych miejscach. Ale świadoma tego co się dzieje wokół.

Gość Słuchaj możesz ...
wierzyc w co chcesz , mozesz się łudzić, ja uważam, że szkoda na niego czasu, to smarkacz, a nie dojrzały odpowiedzialny mężczyzna. Wybór twój i twoje życie

Masz rację, tez tak stwierdziłam. Podejmując tak poważne decyzje jak rozwód, planowanie wspólnego życia (budowa domu, dziecko, którego strasznie pragnął) i jednocześnie taki NUMER. On jeszcze nie dorósł. I choć wypadałoby juz się ustabilizować -31 lat- chłopak chyba NIGDY nie dorośnie. Tylko ja jeszcze go kocham...