Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjhgytivubohyuguk

wasza dieta

Polecane posty

Gość mjhgytivubohyuguk

czy jecie dużo owoców i warzyw ???

hehe:D moja dieta polega na jedzeniu samych owocow i warzy:) jestem w czasie jej stosowania :) hmm juz 5 dzien !! :]

Gość mjhgytivubohyuguk
a co z cerą są efekty ?????????????????

efek tow z cera nie widac, hmm nigdy nie mialam klopotow z cera wiec nie mam porownania, jednak po tych dwoch tygodniach koloryt skory (od marchewki) znacznie sie poproawia, fakt chodze na solarium wiec wielkiej roznicy nie widac ale dla osoby nie chodzacej bedzie to niezla dawka \"slonca\" :D:D ta dieta ma za zadanie oczyszczenie organizmu z toksyn ... ale ta dieta to nie wszytsko, po tych 14 dniach \"oczyszczania\" zamierzam radykalnie zmienic zywienie - jesc ciemny chleb, wiecej warzy, nie jesc ziemniakow - zastepowac je ryzem lub kaszami ... odrzucic slodycze ... no i oczywiscie codziennie poswiecic troszke czasu na cwiczenia

Gość rubby76
Ja od 3-ch miesięcy jestem na diecie warzywno-owocowej ale wg książki dr med. Ewy Dąbrowskiej pt. "Ciało i ducha ratować żywieniem". Jest tam jadłospis na 2-tygodnie i przepisy jak przyżądzać potrawy - dieta jest przeznaczona tylko dla ludzi dorosłych, nie wolno jej stosować przy nadczynności tarczycy i cukrzycy typu I. W ciągu 2-ch tygodni można schudnąć 6 kg.

ja od wtorku jestem na diecie owocowo-warzywnej... poprostu miodzio!!! naprawdę polecam!!! :)

wyszczególnianie prodyktów i ich ilości w diecie nie ma zbytnio sensu. Ważniejsze jest poznanie Zasad dietetycznych, Piramidy zdrowia. Szczegóły na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość khhhoygfv
toja tu chyba jestem weterankązdrowej diety,5 m-cy...choć przyznam ostatnio różnie z tym bywa