Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajaca

czy dziurka sie rozciaga??

Polecane posty

Gość czekajaca

mam takie pytanie - kocham sie od jakiegos czasuz moim facetem ale jak mocniej we mnie wchodzi to mnie zaczyna bolec. myslice ze mam za mala dziurke? czy ona sie rozciaga w zaleznosci od czestotiwosci kochania??

Gość obie rozciągają się /czasowo/
wprost proporcjonalnie do zaangażowania właścicielki ! :D

Gość czekajaca
no ale ciekawa jestem czy ilosc i czestosc ma wplyw, no w koncu wtedy sie ona tez w jakis sposob wyrabia .. :) mam nadzieje ze mi sie troche rozluzni, a moze to tez sie bierze z tego ze za bardzo sie stresuje przy tym wszystkim??

Gość obie rozciągają się /czasowo/
ile masz lat ? :O odkąd to mięśnie od umiejętnego treningu się rozciągają ? :O na stale rozciągnie ci się po porodzie :D

czytalem ze jak kobieta jest \"zimna\" to nawet olowek jest ciezko wsadzic a jak jest dobrze \"nagrzana\" to pilke od tenisa mozna wsadzic bez wiekszych problemow, wiec wiecej luzu skupienia itp i bedzie dobrze no i oczywiscie w miare czestego uzywania wszystko sie zuzywa i rozciaga ale nie tedy droga :) najlepiej dluga gra wstepna dobrze oprawiona w pieszczoty i nic nie bedzie bolalo, przynajmniej tak jest u mnie i mojej dziewczyny

Gość Jarząbek trener 3 klasy
---> odkąd to mięśnie od umiejętnego treningu się rozciągają ? Nie rozciągają się na stałe ale stają się bardziej elastyczne czyli łatwiej się rozciagają kiedy potrzeba żeby się rozciagały.

Gość nie sluchaj debili
JAk zwiazalem sie z moja dziewczyna, to ona byla dziewica i naprawde dlugo stosunki byly dla niej bolesne, mam akurat grubego penisa i po prostu ona odczuwala bol zamiast przyjemnosc ... choc na pewno nie byla sucha :) Teraz jestesmy razem juz jakies 2 lata, kochamy sie czsto i musze powiedziec ze od ladnych paru miesiecy jest juz super. Pochwa jak najbardziej moze sie rozciagnac ... od używania :) W sumie u nas to trwalo jakies 4 miesiace. Teraz jest po prostu szersza, dopasowala sie :) I z toba tez tak bedzie, nie martw sie :)

Gość czekajaca
dzieki, boom6699 masz racje, ale u mnie jest taka syt ze od kilku m-cy nie biore tabletek i tez za kazdym razie sie stresuje ze bedzie wpadka i sie na tym skonczy, ehhh :/ (biorac tablety tez sie stresowalam ale to jednak tez byl troche mniejszy stres), no ale tak to chyba nie moge myslec bo zawsze bede spieta... :(

Gość czekajaca
dzieki za pocieszonko, w takim razie bede z moim facetem nad tym pracowac (bo tez bylam dziewica gdy zaczelam sie z nim spotykac:) ale teraz widze ze bedzie ok, to kwestia czasu, dziekuje ... :)

Gość niunka x
Ktoś tutaj napisał, że po porodzie się rozciągnie, otóż jestem po dwóch porodach. Po pierwszym zaszyli mnie tak pięknie, że nie było żadnej róznicy, natomiast po drugim zacerowali tak, że nawet palca nie można było włożyć:| Nigdy nie byłam tak ciasna, nawet jako dziewica. Musieliśmy się nieźle z mężem napracować, aby wszystko wróciło do jako takiej formy. Szczerze...lepiej mi było jak byłam szersza. Autorko wątku, odpowiem Ci - pochwa rozciąga się lub jak kto woli " dopasowuje" do penisa. U mnie trwało to ok. 2 - 3 m-cy.

Z tym cerowniem to jestes szczesciara bo jak mi mowila moja kolezanka ja tak zacerowali ze ja bardzo bolal kazdy stosunek Maz wchodzi bardzo powoli i to rozciaganie twalo rok

Gość jak ktos zauwazyl
to zalezy tylko od zaangazowania. Dlaczego gwalt potrafi rozerwac i poranic a dziecko sie rodzi i nic ? Po porodach , kiedy nie mam ochoty tez sie kurcze, ze sie nie da wlezc.