Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola19

Najgorszy tekst jaki usłyszałaś od faceta / usłyszałeś od dziewczyny !!!

Polecane posty

Gość lola19

Wpisujcie wszystkie powalające teksty, jakie wypowiedziała do Was płeć przeciwna :D Zaczynam. Kiedyś w klubie dosiada się do mnie facet, zdejmuje mi włosa z bluzki, bierze go do ręki i pyta się: "Mogę go sobie zatrzymać? Jak wrócę do domu będę się przy nim onanizował". Teraz wasza kolej! Jak sobie jeszcze jakieś własne przypomnę to dopiszę :)

Gość ja usłyszałam
ty kurwo ! i nadal z nim jestem, jak się powtórzy to chyba umrę

Gość Misia Asia Misia Bela
i co nie dałaś mu w pysk? Tylko nie mó że uważasz to za podryw..żałosny przykład

Gość lola19
mi chodzi o przykłady najgłupszych i najgorszych textów :) a temu kolesiowi kazałam spierdalać :P

no bo już myślałam...dobrze mu powiedziałaś. ja kiedyś tańczyłam w klubie. i zmęczona usiadłam żeby odpocząć. Jakiś koleś się dosiadł i spytał:"spociłaś się?"

Gość ignorujcie chamów
"gdybym byl Twoim facetem, to bym cię codziennie bil po twarzy "(powiedzial to student, ktory chodzil do nas fakultatywnie na zajecia , dorpwoadzil do placzu nawet jedna panią doktor-autentycznie) "powinnaś miec faceta, co by cię w mordę lał, to byś mnie w końcu docenlła" (byly po latach gdy juz mial rodzinę, utrzymywalismy kontakt a on sobie cos uroil) starczy czy pisac dalej? a wiecie co bylo najgorsze? to, ze ja nie spotkalam tych facetów w zadnej melinie, na ulicy, nie jeden byl moim kolega (?)ze studiow , drugi - kolega z ogólniaka i exem

Gość ignorujcie chamów
i napiszę Wam, ze błędem jest zignorowanie takiego tekstu - za pierwszym razem nie mogłam strzelic kolesia w pysk, bo nie chcialam powodować awantury, ale błędem bylo nie powiadomienie policji

byłam kiedyś na uczelni ubrana w spódnicę i obleśny kolega powiedział mi: "kobiety ubierają się w wyzywające ubrania po to żeby podobać się mężczyznom z którymi będą się widziały w ciągu dnia" dureń Odpowiedziałam:"Wiesz Ł.zakładając dziś spódnicę naprawde nie myślałam o tobie"

Większości facetów brakuje dystansu do siebie. A agresywne teksty, hmm faktycznie nie można tego ignorować.Od czegoś ta przemoc się zaczyna.

Gość lola19
Ostatnio w mieście widziałam jak jakiś koleś idzie z laską i tak do niej się wydziera, że cała ulica słyszy "Dlaczego ty jesteś taka ograniczona! Taka durna! Wstyd się z tobą pokazywać!" Normalnie jakbym usłyszała coś takiego od własnego chłopaka to od razu z liścia...

Gość sama o sobie z tym
a jakbyscie ciągle słyszały, że dla was liczy sie kasa? i to powiedziane nie krzykiem nie gosno a złosliwie np wiesz ja nie chce takiej co jej mama powiedziała, ze ma sobie bogatego wybrac.. skad mu sie to wzieło to był 1 tekst w 2004 potem tez nie ufał i dzis znowu, ze jego... wysmiałam go chyba pare centymetrow a kase niech sobie wyklei sciany domu

Gość Smutnagość
Masz cycki jak krowa!!!:(

Gość gość
nie jestem zaintereesowany

Gość gość
Mam już 25 lat, a mój facet do mnie: "Jak jeszcze raz zapalisz papierosa na ulicy, to jak cię przełożę, to będę lał na goliznę i patrzył jak puchnie. Dostaniesz raz, drugi, trzeci..to ci się odechce. Zobaczymy ile ta d...a wytrzyma" szok! Znamy się 1,5 roku i nigdy przedtem tak nie mówił. Nie wiem czy to żart, jeszcze przy nim nie zapaliłam od tego czasu.

Gość gość
Kocham cie ale nie mozemy byc razem

Gość gość
Smutnagość dziś Masz cycki jak krowa!!! v to lepsze niz "jestes deska"

Gość gość
cos ty z siebie zrobila :)

Gość gość
Najgorsze co usłyszałem: "żadne z naszych dzieci nie jest twoje" a mieliśmy ich trójkę. Okazało się, że każde ma innego ojca. To strasznie boli:(

Gość gość
"ale błędem bylo nie powiadomienie policji" x Za sugestię, że powinnaś mieć faceta co by cię po gębie bił? Albo, że on by to robił gdyby był z tobą? A jaki na to paragraf? Myśl logicznie. x Najgorsze co ja usłyszałem to "Cieszę się, że między nami nie wyszło i że nigdy więcej to się nie powtórzy". Przez internet