Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki25

Butelki Dr.Brown- proszę o opinie

Polecane posty

Gość miki25

Mój mały synek jak pije mleczko to w trakcie zaczyna się pręzyc bo nałyka się powietrza zaczynam mysleć o tych butelkach i prosze o opinie.

Gość miki25
podnoszę

Gość miki25
podnoszę i prosze o odpowiedzi

Gość butlaa
Miałam te butelki i bardzo dobrze się sprawdziły;) Ładnie z nich ładnie pił już praktycznie od pierwszych dni i nie nałykał się powietrza. Z czystym sumieniem mogę Ci ją polecić

Gość zmartwiona aamamaaaa
mamuśki napiszcie coś...proszę....

ja tez zakupilam takowa butelke,narazie jeszcze nie moge sie wypowiedziec co do ich skutecznosci,ale slyszalalm ze sa bardzo dobvre

super doskonałe , moj syn dojadał z butelki, aventem siuę nie sprawdził i canpol też bo często się krztusił i denerwował, ak kupiłam dr,browns wszystko przeszło, komfort karmienia bezstresowo. Polecam.

Gość a potwierdzam że
zmartwiona aamamaaaa--> kochana a czy twoj maluch przypadkiem nie ma wiotkiej krtani?? ja się zajmowałam dziewczynką z tą przypadłością. dziecko potem z tego wyrasta ale na początku bardzo się krztusiła. miała taką szklaną butelkę z nakładanym smoczkiem jak w szpitalach. gdzieś po znajomosci załatwiała. mała była karmiona praktycznie na siedząco zeby się nie krztusiła, ale wyrosła z tego... a butla dr.browna miesiąc temu kupiłam bratankowi bo straszne kolki miał. teraz jest zdecydowanie lepie:) brzusio mniej go boli:)

Gość zmartwionaaaa amama
karmiłam już tą butelką i było to mniej stresujące niż z aventem... jednak w dalszym ciagu coś jest nie tak... wiotkości krtani chyba nie ma, ale jak to zdiagnozować?u specjalisty?czy wystarczy zwykły pediatra? niedługo jedziemy skonsultować serduszko, bo to wszystko bardzo mnie niepokoi dziękuę dziewczyny za wpisy pozdrawiam nadal zmartwiona mama

mam te buteleczki. Lenka piła z nich bardzo chętnie (wcześniej piła z Aventa i strasznie sie zachłystywała i ksztusiła) z dr. brownsa pije elegancko i spokojnie połyka nie spieszy sie juz jak wczesniej. nie placze podczas jedzenia super butle. jedyny minus cena i ze trzeba myc dokladnie ten maly element do odpowietrzania ale dla swietego spokoju dziecka warto. polecam!!!!!!

Gość Miałam -
siedem tych butelek. Od pierwszego dnia życia W pierwszym dniu spoko karmiłam i było ok. W drugim dniu już po szczepieniu kolki były i do drugiego miesiąca non stop póki mleka dla upośledzonego układu trawiennego nie skombinowałam. Ale w trzecim miesiącu kolek już nie było a karmiłam nimi do 10miesiąca potem na aventa zmieniłam bo tam pojemności większe.

ja uzywałam tej butelki. też własnie przeczytałam któregoś dnia na jakimś forum jak mały miał kolkę i szukałam w sieci informacji jak szybko pozbyć sie tego cholerstwa. kupiłam ja i jeszcze kropelki bobotic i powiem Wam, że juz po użyciu samej butelki widziałam u dziecka znaczną różnicę!!! są na prawdę świetne! i każdej mamie je polecam! ten odpowietrznik- ta taka rurka idąca w środku butelki jest genialny i na prawdę prawdziwy. każdy mówi, że avent, lovi czy tomme tippe mają odpowietrzniki ale to tylko zwykłe prowizorki w porównianiu do dr. browns. w dr. browns ten odpowietrznik na prawde widać a w tych innych jakoś nie. no i już po tym można stwierdzić jaka butelka na prawdę jest dobra. jest droga ale pomaga dziecku na kolkę. a przespane noce z maleństwem które ierpi z powodu kolek są bezcenne :) polecam i jeszcze raz polecam!!!

Gość gość
rewelacyjna właśnie dzisiaj przyszła :)

Gość gość
mam pytanko... Uzywam 1- smoczków do butelek moja córeczka ma juz 3 miesiące czy powinnam zmienic smoczek? zaznacze ze jest strasznym łakomczuchem i boje się , ze bedzie sie strasznie dławiła....bo jak była mniejsza to próbowałam wprowadzic 2- ale za szybko leciało z niego

Gość gość
Butelki dr browns sa rewelacyjne, jesli chodzi o mojego maluszka (4tygodnie) dziecko specyficznie nie mlaska przy jedzeniu i nie lapie powietrza tak jak bylo przy stosowaniu wczesniejszych pseudo antykolkowych butelek lovi i avent. Kolki tez sa mniejsze i dziecko jest spokojniejsze dodam ze maluch pije mleko hipp bio combiotik.