Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elo elo elo

cos na naczynka macie jakies tanie kremy aby je zmniejszyc

Polecane posty

Gość elo elo elo

mam rumien

Gość wankawstanka
Farmona ma koncentrat z wit. K. dobre sa kremy Dermiki, ale tluste i zel. Bielenda ma dobra maseczke obukrczajaca naczynka. Jest jeszcze Ruboril Isis Farmy, Avene Antirougeurs, krem Daxa dla dwoch rodzajow skory, Rosaliac La Roche Posay, Rubialine SVR... Od srodka Rutinoscorbin, zeby wzmocnic naczynka.

Gość hmmm...k
a czy od srodka moze byc rowniez cerutin?

Gość niebieskooookaaa22
tak

Gość A ile
kosztuje Rozaliac?

Gość i czy
naczyńka znikają?

całkiem dobry krem Ziaja PhytoAktiv na noc aktywnie regenerujący, z tej samej serii na dzień-kicha. Cerutinu nie polecam, ani Rutinacei, najlepszy Rutinoscorbin można też spróbować Rubialine, ale drogi...

A mi pekaja naczynka na lydkach. Co mi pomoze???? Nie wiem od czego to moze sie robic??? Trudne do pozbycia???

Gość pamietam jak kiedys
poszlam do kosmetyczki to ona sama mi robila krem zielony...odpowiednio dobrany do moich potrzeb.Najlepiej sie wlasnie wybrac do kosmetyczki

Gość dodddd
jak to cerutin nie?dlaczego?

Gość Adzia74
do twarzy jest jeszcze NEO7 - serum przeciw kuperozie do walki z pajączkami naczyniowymi i łamliwością naczyń krwionośnych - FABERLIC (gg2653390)

Gość duperelki
mi kosmetyczka po laserowym zamykaniu naczynek zalecila taka kuracje (mozna ja powtarzac co jakis czas wiec mysle ze bedzi edobra nie tylko dla osob po zabiegach): lipohep w sprayu i żel aescin, wyciskasz kuleczke zelu, na to 2 razy psikasz aescin, mieszasz i smarujesz co trzeba. tylko nie pamietam ile to kosztuje ale to mozesz sobie sprawdzic w netowej aptece. Aha ok 6 tygodni trzeba to stosowac, tylko na noc. I pamietaj o kremie z duzym filtrem, i zadnego glebokiego opalania ehhh. Aaa ale mam skleroze, ja tez mam raczej rumien, naczynek malutko.

Też słyszałam o kremie z Bielenda był też kiedyś topic ten krem to Krem na dzień do cery naczynkowej i wrażliwej linia kasztanowa Bielenda ok 8zł mówiła dziewczyna że kosztuje ale osobiście jak go szukałam to nie mogłam znaleźć a cena to ok 12 zł :);)

http://www.floslek.pl/11,pokaz_produkt_pharma/302,krem-poltlusty.html na naczynka Półtłusty krem na naczynka FLOSLEK skutecznie pomaga w utrzymaniu odpowiedniej kondycji skóry naczynkowej. Regularne stosowanie kremu powoduje uszczelnienie i wzmocnienie naczynek krwionośnych oraz widoczną redukcję rumienia i zaczerwienienia. Skuteczne wzmocnienie kruchych ścianek naczyń sprawia, że nie pękają one pod wpływem ciśnienia krwi. Badania aparaturowe potwierdziły zmniejszenie widoczności drobnych naczynek krwionośnych już po 2 tygodniach od rozpoczęcia stosowania kremu oraz wzrost nawilżenia skóry o około 26% po 5 godzinach od zastosowania.