Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martulaaa

czy ktos bierze microgynon 21???

Polecane posty

Gość martulaaa

wczoraj gin przypisal mi te tabsy i trochę niepokoi mnie ich niska cena, ale tak myślę że gin zna się na rzeczy skoro mi je przypisał.chciałabym wiedzieć jakie macie po nich skutki uboczne i czy inne tabsy typu CILEST cz LOGEST są jedno czy dwufazowe bo MICRO są jednofazowe czy to znaczy ze po nich napewno przytyję czy będę miała doła??? help me

Gość nic takiego
nic takiego to nie oznacza. ja biorę i czuję się dobrze1 a cilestu nie mogłam brac- nie dość ze drogi to bardzo źle reagowałam (koszmarne bóle głowy) bierz spokojnie jak zaczną ci sie jakiś złe objawy to gin Ci zmieni. powodzenia

ja bym sie 2 x zastanowiła na Twoim miejscu kiedys brałam microgynon i nie polecam może idź do innego gina i zapytaj o niezalezna opinię czasami warto naprawde wydac trochę więcaj kasy na lepsze tabsy

Gość nic takieogo

Gość nic takiego
każdy jest inny. a kazdy gin z reguły ma też tabsy które przepisuje . co gin to opinia. a moze Ty akurat na te bedziesz dobrze reagowac- nie wiadmo

Gość little_mi78
hej nie brałam, ale słyszałam od kumpeli, której lekarz to zapisał, że ma dużą dawkę hormonów. Jest jednak refundowany i dlatego lekarze go przepisują. Moja mama stosowała ten lek, a jest po 2ch ciążach. Nie ma więc sensu zajadać się taką dawką hormonów. Lepiej naprawdę odżałować i jeść minimalną dawkę. Ale to oczywiście moja opinia. Czasem względy finansowe są najważniejsze. Pozdrawiam

Gość Karineczka-Calineczka
ja to brałam 6 lat, teraz pytałam innego lekarza czy one były ok i mówił, że to dobre tabletki, fakt mam teraz problem z powrotem okrsu , ale to problem ogólny moich hormonów,ale tabletki ogółem ok

Gość każda jest inna
brałam microgynon 5 lat, problemów z powrotem do okresu nie miałam, nie przytyłam, czułam się lepiej niż po cileście, kwestia indywidualna

Haris Pilton- odpowiedz na innym topiku. zmusila mnie do tego sytuacja a te pigulki juz biore i nie jest to moje widzi misie

Gość martulaaa
eee czyli wychodzi., że cilest ma nawet wiecej hormonów niż micro nie wiem dostałam 2 recepty i na kazdej recepcie jest po 2 paczki zobaczymy jak wszystkie wybiore i będę miała jakies skutki uboczne, to zmienie na cos innego bo to nie kwestia ceny, bo za lekarza i tabsy płaci chłopak ;) a wiecie co gin powiedział gdy spytałam, czy droższe tabsy nie byłyby lepsze? że to tak jak z samochodem, i drozszy i tańszy jeździ hahaha :) dzięki wielkie dziewczyny

Gość martulaaa
a o której godzinnie zazywacie tabsy??? bo podobno lepiej wieczoram brać, bo jak potem ma się apetyt czy mdłości to to wszystko sie przespi

Gość microgynom 21
dla mnie się nie nadawały . Po nich kręciło mi się w glowie , było mi nie dobrze - mdliło mnie . Natomiast po cilescie czułam się bardzo dobrze .