Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka*anulka

Problem z miłością francuską...

Polecane posty

Tj. plyn przedejakulacyjny. Ja tez czasami tak mam, zwykle kiedy dlugo tego nie robilem ;).

Gość to_normalne
Plyn, ktory sie wydziela z penisa twojego partnera jest najnormalniejszy w swiecie (wydziela sie nie tylko przed ejakulacja, ale takze w trakcie jako wynik wysokiego podniecenia). Tak jak i w przypadku kobiet, kazdy mezczyzna smakuje i pachnie inaczej, zalezy to od diety, a czasem tez od higieny. Z doswiadczenia wiem, ze czasem ten plyn moze pachniec nie za bardzo "zachecajaco". Plyn, ktory wiydzielal moj poprzedni partner bardzo mnie odpychal, ale staralam sie jakos sobie z tym radzic (cukierki dzialaja!). Mozesz tez zrobic z tego wszystkiego super zabawe i wniesc lody czekoladowe lub pudding do sypialni... twoj facet bedzie cie uwielbial za to, ..a ty pozbedziesz sie problemu! Jesli chodzi o higieniczny aspekt, pod napletkiem znajduje sie raj dla wszelkiego rodzaju bakterii, wiec szybki prysznic "przed" tez moze byc rozwiazaniem... i bedzie tez dobry na rozgrzewke;) Z doswiadczenia tez wiem, ze czesto na zapach wlasnie wplywa napletek lub go brak. Moj obecny partner nie ma napletka i uwielbiam go zadowalac. A plyn sie w jego przypadku tez wydziela... PS. tylko nie bierz go pod noz!!!;)

Gość mam ten sam problem
kurcze a po czym można poznać ze facet nie ma napletka????też mam problem z tym płynem z wielką chęcia bym zrobiła mojemu mężusiowi pięknego lodzika no ale...ten płyn!!!cholera!!

Gość Ja na pomaranczowo
Ale się uśmiałam, czytając te bzdury, że to niby przez brak higieny, czy jakieś wirusy :D To całkowicie normalne, te kropelki, które się wydobywają z penisa faceta ;) Są słone i nie lecą, jak z kranu, ale wypływają co jakiś czas, jak jest podniecony :P Nie są złe wg mnie.... Trzeba się przemóc i wyobrazić, że bardzo lubimy ich smak :D Będzie łatwiej :D:D:D

Gość Ja na pomaranczowo
A poza tym chciałam dodać, że mają baaardzo podobny smak i zapach do śluzu z cipki ;] (czystych :D mam to szczęście, że mój mężczyzna o siebie bardzo dba :D) więc nie wybrzydzajcie :)

Gość zaproponuj mu wspólną kąpiel
albo prysznic

Gość odswierzam d

Gość yyygggiiiooo
a czy w tym sluzu co sie wydziela sa plemniki?czy tylko pojawiaja sie przed samym wytryskiem i w trakcie?

Gość To jest płyn wytwarzany
o ile dobrze pamiętam w gruczołach coopera, służy wstępnemu nawilżeniu prącia (chyba), u mnie ma on słonawy smak, jego wydzielanie sie jest zjawiskiem naturalnym i nie słyszałem, żeby taka reakcja u jakiegoś mężczyzny w ogóle nie występowała. Być może wiąże się to z częstotliwością wytrysków. Im częściej i więcej tym mniej zapasów, chociaż nie wiem, czy ta wydzielina jest produkowana na bieżąco czy magazynowana jak sperma. Kwestia ilości i smaku to oczywiście rzecz indywidulana. Na marginesie, w ogóle sobie nie wyobrażam, żeby partnerka brzydziła się mojej spermy :D

W tym śluzie w zasadzie nie ma plemników, ale nie jest to wykluczone, moga się pojawić.

Niemyty żołądź członka i całe to miejsce pod napletkiem, śmierdzi straszliwie i niewyobrażam sobie, żeby wpychać kobiecie do ust coś takiego. Smród jest porównywalny z zapachami niedomytej cipki.

Gość to_normalne
Do Mam Ten Sam Problem: napletek jest to cienki fald skory ktora pokrywa zoladz w stanie spoczynku. Najbardziej podatny na pieszczoty jest wlasnie zoladz, szczegolnie na brzegach glowki i wokol takiego jakby "wiazadelka", ktore laczy glowke pracia z reszta. Nie koncentruj sie jednak tylko na praciu, twoj mezczyzna bedzie zachwycony jesli zajmiesz sie tez jego jadrami. Ponizej jader znajduje sie takze zgrubienie, mozesz je masowac podczas seksu oralnego lub w trakcie kochania sie z twoim partnerem... bedzie to uwielbial! A jesli chodzi o smak plynu.... to nadal jestem za cukierkami lub musem czekoladowym. Do Pomaranczowej: tak, higiena tez jest wazna (zapach), smak oczywiscie jest lekko slonawy i zalezy od diety. Jesli mezczyzna ma napletek, jak ktos tutaj juz wzmienil, dokladne mycie pracia takze pod napletkiem jest bardzo wazne...inaczej zapach jest odrzucajacy. Nie wyobrazam sobie seksu oralnego po calym dniu bez wczesniejszego prysznica!!!