Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pryszczata trzydziestka

Jaka reakcja po odstawieniu?

Polecane posty

Od prawie 2 lat brałam Diane 35 teraz ją odstawiłam jaki mogą być reakcje na odstawienie tych leków?

Gość wysyp wysyp i jeszcze raz
wysyp

no niezałamuj mnie to już do końca życia mam to brać?może jest ktoś kto przestał brać i go nie wysypało?

ACHA A JAK JEST Z OKRESEM PO ODSTAWIENIU?

upupup

Gość moja kolezanka brala
jako antykoncepcje i leczenie skory jednoczesnie, po odstawieniu ma na twarzy normalny sajgon :-O do tego problemy z watroba... nie pisze tego zeby Cie dobic ale wiele osob ma problemy po Diane 35 - poczytaj sobie na forum ciaza, ginekolog itd

Gość Ale chyba
nie każdy ma takie reakcje?

ja tez bralam tabl. anty. ale marvelon. prawie 4lata. wczesniej nie mialam nigdy problemow skornych!!!! jakies 2msc po odstawieniu zalamalam sie. :( dostalam wypryskow na twarzy, zwlaszcza na skroniach, na czole, tez na szyi,dekolcie i co najgorsze na plecach! 😠to bylo rok temu. oczywiscie zaczelam sie leczyc. z buzi juz mi zniklo, zostaly pojedyncze na szyji i dekolcie, i dosc sporo na plecach ale jest juz duzo lepiej niz przed rokiem. mam nadzieje ze do lata jakos mi to swinstwo zejdzie. jak tu ubrac sukienke z golymi plecami albo top jak na plecach syfki :( to jest moja historia. gdybym znala skutki brania wzcesniej, peewnie nigdy nie zdecydowalabym sie na to swinstwo. sa przeciez zastrzyki, implanty, krazki itp.

Gość ffffffikkkaaa
hej! ja bralam regulon przez okres roku: -miesiac po odstawieniu-nic -2 miesiace-krostki na dekoldzie -3 miesiace coraz wiecej tych krostek i do tego na plecach -4 miesiace-8mies-wypadanie wzmozone wlosow-wylazily garsciami -przez caly czas mialam zaburzenia cyklu miesiaczkowego -po roku cykl mi sie wreszcie unormowal -krostki znikome nie doradzam tabletek chociazz jak je bralam to mialam sliczna cere:):) Ale np. malo sluzu-

ja bralam przez 2 lata z hakiem RIGEVIDON odstawiłam w styczniu cykle jak narazie regularne tzn 27, 32 i 33 dniowe co najwazniejsze BEZBOLESNE wiec mozliwe, ze wyleczona zostala endometrioza ale na ryju to mam porażkę syf na syfie syfem sie podpiera :O nie mogę tego przeżyć tym baardziej, ze nigdy nie mialam ani pol pryszcza na twarzy a teraz masakra :O wlosy nie wypadaja wiecej niz zawsze libido zawsze mialam ogromne i ani podczas brania tabsow ani po odstawieniu to sie nie zmienilo z suchoscia pochwy tez nigdy nie mialam problemu schudlam po odstawieniu 4 kg w 3 tygodnie wiec generalnie gdyby nie te syfy to wyszloby mi na dużym plusie :D

Odstawiłam Diane 35 (brałam 10 lat) 7 miesiecy temu i coraz więcej syfków miedzy policzkami a szyją, na dekoldzie i na plecachg.Masakra, w czasie brania buzia super, krwawienia bezbolesne, a teraz 1-2 noce wyciete z życiorysu. Czyt to minie??? Help!!!