Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka...jb

ślub w górach...pomocy...

Polecane posty

Gość Iwonka...jb

Pomocy...szukam ośrodka wczasowego lub hotelu w Ustroniu lub Wiśle...ewentualnie w Szczyrku.... gdzie mogłabym zorganizować wesele...jest tyle ofert i możliwości....a niestety nikt z moich znajomych nie potrafi polecić mi czegoś ciekawego a w rozsądnej cenie....Proszę o pomoc...może ktoś organizował takie wesele w górach i był zadowolony...Proszę o Wasze opinie...

Gość 1980.
wisla-hotel golebiewski,piekny

Gość wicherko
hellou...ja właśnie zarezerwowałam na przyszły rok piękną góralską karczmę " Ochodzita" tj . w Koniakowie jedzie się fantastyczną trasą beskidzka ...miejsce wypasione naprwde polecam znajomi tam organizowakli wesele i było naprwde mega wypasione w stylu góralskim)))) zobacz sobie na ich stronke

Gość skakananka
hej a jakie sa tam ceny?? wicherko? jestes?

Gość agdam
Czesc Wlasnie wczoraj zrobilam rezerwacje w rewelacyjnym miejscu Dworek Szwajcaria w Zwardoniu. Poczatkowo chcialam wesele w Ochodzitej. Jednak tam nie ma wolnych terminow, a obsluga nie byla zbyt zainteresowana udzieleniem jakichkolwiek informacji. Przez przypadek zobaczylismy z narzeczonym reklame dworku. Zwrdon jest tuz obok. Pojechalismy tam no i rewelacja elegancko, milo, symaptycznie. Wlascicielka kompetentna ma doswiadczenia w takich imprezach no i ceny normalne. Bardzo polecam :) www.zwardon.pl

Gość a jakie sa tam ceny
jakie sa ceny? masz jakis przykladowy kosztorys?

Gość Kika Z.83
wicherko ja też mam zarezerwowaną Ochodzitą na kwiecień 2008 r. :) potwierdzam wszystko co napisałaś jest tam rewelacyjnie