typhoon 0 Napisano Kwiecień 19, 2007 witam, mam pytanko macie moze odsprzedac recepte na microgynion21? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baba jagaaa Napisano Kwiecień 19, 2007 a od kiedy to się handluje receptami????idź do lekarza niech Ci przepisze...litosci.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Kwiecień 19, 2007 kurde juz mówiłam Ci na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baba jagaaa Napisano Kwiecień 19, 2007 pewnie nieletnia i jej sie seksu zachciewa.Do ksiażek!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
typhoon 0 Napisano Kwiecień 19, 2007 baba jagaa- sama jestes nieletnia!!! mam pewnie wiecej lat niz ty sieroto. a do tego zmusila mnie sytuacja bo moja gin jest na urlopie wiec daruj sobie takie teksty Haris Pilton- najpierw zalozylam ten topik potem dopidalam sie do tego wczesmniejszego wiec sorry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agata1984 0 Napisano Kwiecień 19, 2007 a nie możesz do rodzinnego iść on też może ci przepisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość busiola Napisano Kwiecień 19, 2007 bez recepty mozna tez go kupic tylko ze drozej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baba jagaaaa Napisano Kwiecień 19, 2007 skoro jesteś pełnoletnia to powinnaś wiedzieć ,ze w takim wypadku idzie się do innego ginekologa po receptę ,a nie pyta się na kafeterii ,czy ktoś ma odsprzedać receptę (sic!).Ja i tak podtrzymuję swoja opinię ,utwoerdziło mnie w niej Twoje oburzenie.Prawda w oczy kole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baba jagaaaa Napisano Kwiecień 19, 2007 z kieszonkowego na droższe Ci nie starczy ,tylko na najtansze tabletki?hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach