Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kffiateq

wiazanka slubna - poradnictwo

Polecane posty

Gość kffiateq

Witam wszystkie dziewczyny a moze i chlopakow :); pomoge w doborze kwiatow;mam troche praktyki w tej dziedzinie:) , czekam na pytania...

Gość fleurka
a mozesz podac mi swoj mail to ci przesle moja propozycje ?:)

Gość mam podobną suknię
poprosze równiez propozycję. Dodam ze nie może to być duży bukiet bo drobna ze mnie osóbka

Gość mam podobną suknię
acha myslalam o kantadeskach

Gość fleurka
do zegarynka :napisz mi jakim jestes typem urody - bo tu mozna delikatniejsze lub mocniejsze odcienie pomaranczu zastosowac; czy wlosy bedziesz miala upiete, na gladko czy jakies fantazyjne, bo to tez wplywa na dobor kwiatow :)

Gość fleurka
do mam podobna sukienke; oczywiscie zantedeschie jak najbardziej , moga byc same bez dodatkow- ale to troche zalezy tez od twojej fryzury, bo np. do loczkow to nie za bardzo raczej do klasycznych fryzur lub bardzo nowoczesnych np. irokezowych :); chyba ze mozna je polaczyc z innymi kwiatami to zmieni styl wiazanki, troszke ja ' rozluzni i zdelikaci :)

Gość mam podobna sukienke
Fryzura będzie raczej delikatna, żadnych loczków. Chciałabym mieć prostą wiązankę i na pewno nie okragłą. najlepiej z białych kwiatów

aha, co do wlosow, to bede miala upiete, moze jakis lekki kok, z przodu grzywka i po bokach jakies pasma wypuszczone i krotki welon na wysokosci łopatek:)

namagnesowana--> masz moze juz buty, bo ja mam problem ze znalezieniem odpowiedniego koloru. mam suknię tez ivory

namagnesowana a gdzie kupowałas?

Gość ebano
a ja mam takie typ urody http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0ea8bfb2096daa96.html suknie taką http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7c6eec53ac d1abee.html i mam takie pytanie: czy taka wiązanka bedzie do mnie pasowala? chciałabym krótszą, bez tych traw. A kalie w kolorze różu? w ogole to czy ciezko jest wykonac taką wiązankę? moze sama bym sprobowała? Wyszłoby taniej :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/67d1196c3a4c67c4.html

Gość zegarynka 82
ja mam włosy krótkie na chłopaka.....we włosach bede miec tylko 3 małe rózyczki bez welonu mam 170 cm i waze 50 kg no i do tej sukienki bolerko....mozesz mi wysłac na meila zdjecia pomarancozwych lub ecri bukietów ja znalazłam bukiet z róz kremowych z powkładanymi gdzie niegdzie złotymi chyba sztucznymi małymi rózyczkami i włozony w złoty (taki sam jak rózczki )materiał , okrągły oczywiscie ale nie wiem czy sie ie zleje z sukienką

Gość zegarynka 82
aha włsy masz kasztanowe.....oczy zielone karanacja twarzy jasna ale oczywiscie do sukienki sie opale...mysle ze tym urody to jesien

Gość daniela
czy jest szansa na konwalie w sierpniu?????

Gość fleurka
konwalie w sierpniu? - nie ma szans

Gość kffiateq=fleurka
do Boska: wyslalam ci zdjatko na maila, powiedz co o nim sadzisz :)

Gość kffiateq=fleurka
do Boska: ja bym w sumie proponowala ci polaczyc kwiaty waniliowe z lososiowo- pomaranczowymi :)