Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka_ch

nagle nie chce pic mleka z butelki! pomocy

Polecane posty

Gość Emilka_ch

bardzo prosze o rade,jestem zalamana:(moj synek ma 7 miesiecy i dotychczas nie bylo z nim zadnym problemow.Karmie go piersia,ale czasem z racji tego,ze studiuje jest karmiony przez kogos innego moim sciagnietym mlekiem. Od pewnego czasu nie chce mleka z butelki, wyrywa sie placze histeryzuje a wiem ze jest glodny. Probowalam zmieniac butelki,z trzema roznymi smoczkami,nic to nie daje.Nie wiem co robic, gdyz zbliza sie sesja i ktos bedzie musial z malym zostac i go nakarmic,ale w tej systuacji nie wiem jak:(prosze o rade:((

Gość Emilka_ch
zabki wychodza, ale to juz od pewnego czasu, ale z butelka nie bylo jak dotad problemu. Dopiero od kilku dni. Nie wiem co mam teraz robic w takiej sytuacji

moj tez jest na piersi, butelki nie dostaje bo nie chce smoka ciagnac. dostaje herbatki z kubka niekapka (avent) . i bardzo ladnie z niej ciagnie. Tomek ma 5 mc. moze nie chce ciagnac bo rosna mu zabki i miekki smoczek uraz go. moj czasami tak ma ze placze przy piersi wtedy daje mu kubek- rewelacja:)

Gość dokładnie to samo
miałam ze swoim !!!karmiłam małą łyzeczka !

Gość Emilka_ch
Z kubka tez probowalam i bez rezultatu niestety:( Od kilku dni po prostu nie chce zadnej herbatki, mleka z butelki czy kubeczka

Gość lek med
ze względu na wiek malucha masz inne wyjscie-zastap mleko (jak cie nie ma ) zupką, [przecierem owocowym z kaszka bezmleczną , lub kaszką mleczną na gęsto łyzeczką. A jak jesteś dostepna to cyc :-)

Gość Emilka_ch
moze to jest jakis pomysl! dziekuje:)