Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabel1

Co moga znaczyc takie jego

Polecane posty

Gość izabel1

słowa "nie zajęlas mi czasu, jak chcesz to mozesz dopiero...." dodam , ze napisalam do niego pierwsza z zyczeniami urodzinowymi i pokrotce odpisal dziekując i pytajac mnie o samopoczucie . Ja odpisalam i dodalam , ze nie chce mu przeszkadzac bo pewnie jest zajety praca on na to wlasnie taki tekst.. Nie rozumiem tego " jak chcesz to mozesz dopiero ..."czy to jest zlosliwie ? byloby dziwne jesli tak bo korespondencja smsowa byla bardzo mila dla mnie a potem ja wyskoczylam z tym ze moze mu przeszkadzam i on tak odpisal . Dodam jeszcze , ze nie jestesmy para ale mozna powiedziec mamy sie ku sobie

Gość na moje oko
znaczy to tyle, że nie zajęłaś mu czasu (nie przeszkadzasz) ale możesz poprzeszkadzać teraz. Czyli że chciał z Tobą pogadac :)

Gość dżizasssssssssssssssssssssssss
ale problemy....och,nie chcę Ci przeszkadzać,ale napierdalam smsami

Gość izabel1
z czystej kultury tak mu napisalam majac nadzieje ze jednak nie ale zeby sie o tym dowiedziec musialam chyba zapytac nie gdyby napisal ze tak to logiczne , ze nie pisalabym dalej ..

Gość olalaaaa
ja miałam taka sytuacje i to znaczy, że chciał z Tobą pogadać.

Gość izabel1
bishop no ja taka analizatorka niestety:D ale jesli myslicie ze ok to to moze faktycznie nie mial niczego zlego na mysli