Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfg

koszt wesela?

Polecane posty

Gość asdfg

ile mniej wiecej na osobe wychodzi? nie liczac ciast i alkoholu? chodzi o sama impreze i nogleg? myslice ze oklo 100-120 ? wiecej ?mniej? ile w ogole moze kosztowac wesele na okolo 60 osob, z czego okolo 40 bedzie nocowalo? poprawin nie bedzie.samochod na wesele bierzemy taty , bo jest wystarczajaco ladny.suknie chce skromna za gora 500 zl z wszystkimi dodatkami.malo dekoracji, raczej tez nie bedzie wsiunskiej okriestry tylko jakis jeden dj albo cos w tym stylu? ile okolo mozemy zapalcic za wesele? acha, nie liczac kamerzysty i fotografa bo i tak nie cchemy:)

za nocleg około 20 zł od osoby a impreza zależy gdzie ale średnio od 80 wzwyż ale średnio do 150. dodaj do tego cene sukni + garnitur + bielizna + buty + kosmetyczka fryzjer + opłaty urzędowe + kościelne (jesli ślub koscielny) + strojenie kościoła + dekoracje + DJ Myślę, że około od 12 000 wzwyż. Zależy co kto woli.

Gość aaasiek
my płacimy w restauracji 180 zł. od osoby, z tym że w cenie jest już ciasto:) Też mi się wydawało, ze wesele będzie tanie i skromne, a tu niestety się przeliczyłam:) Najwięcej kasy pochłania przyjęcie i opłaty.

Ja płacę 120 od osoby, bez ciasta i alkoholu, Dj 1000 no i pozostałe wydatki.. Ale nie jest tragicznie, bo nie robię wielkiego wesela, ok. 30 osób, więc da się znieść :)