Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ebano

oto moja suknia, co myslicie?

Polecane posty

a czy zalożycielka topiku ma taką samą figure jak modelka na fotce?? bo może w tej sukience wyglądac całkime inaczej

Gość ebano
wiesz, ja jestem troszkę szczuplejsza od tej modelki i niższa :) no cos Bozia nie dała wszystkiego idealnego ;)

Gość ebano
48... :( tak wiem, malo, ale ja jestem niższa (p.s nie odchudzam sie, taka jestem od zawsze)

Gość ebano
te ametysty są ładne, tylko nie wiem czy takie ciemne bedą pasowały... W aparcie patrzylam, mają piekne rzeczy, no ale ceny pewnie z kosmosu :o A w te przesądy juz nie wierze, ja nie przestrzegam i nadal żyję ;)

Gość ebano
a jeszcze miałam zapytac, czy do takiej sukni bardziej pasuje upięcie czy troche rozpuszczone włosy? Mam długie, wiec moge cos pokombinowac? A welon pasuje? Jak myslicie?

Gość jak jestes niska to nie
bedzisz ladnie wygladala w sukience z trenem, bo jeszcze bardziej Cie przytloczy. Modelka moze i wazy 50 kg ale ma 175 cm wzrostu, wiec wyglada ladnie. Swoja droga to nie rozumiem dlaczgo nie moglac podac linka do strony suknien slubnych madonny?? to po pierwsze a po drugie cos ostatnio roi sie od topikow " co myslicie o mojej sukni" Zebyscie chociaz wklejaly zdjecia swoje a nie modelek to mozna by bylo prawde powiedziec....

Hehehe welon ma swój urok. Ale raczej podpięty z tyłu. Myślę, że do tej sukni zdecydownie ładnie upięte włosy. Bo jest bardzo bardzo elegancka. Nie widzę kobitki w tej sukience z rozpuszczonymi włosami. Nie koniecznie też musi być tradycyjny kok. Zawsze można coś pofantazjować. Mi się podoba ta perełka w tej oprawie złotej z cyrkoniami i ten svarovski. Ale uważam, że ten svarowski jest śliczny ale nie do tej sukienki. Do niej musi być coś skromnego, żeby nie odrywało wzroku od niej. Ametyst jest fioletowy. To zdjęcie prawdopodbnie tak wyszło. http://pl.wikipedia.org/wiki/Ametyst

Gość ebano
na stronie madonny nie ma tej sukni, to po pierwsze po drugie, musiałabym byc samobójczynią zeby wkleic tu swoje zdjecie... Gdyby tu panowała inna atmosfera to bym to zrobila. A tak znając życie bylabym zbesztana, że jestem nienormalna ze wklejam swoje zdjecia na forum... a po trzecie, trenik w tej sukni jest bardzo mały

Gość jak jestes niska to nie
moze i tren jest maly ale jest i bedzie Cie przytlaczal, bedzie to po prostu wyglalo jakby suknia byla cieższa od Ciebie... Poza tym nikt nie chce ogladac Twojej twarzy tylko ciebie w suklni, bo inaczej wygladaja na modelkach a inaczej w rzezywistosci....

Gość ebano
zdecydowanie pierwsza fryzura ten kok, ogólnie zdecydowanie koki luźne. Chodzi o to żeby ramionka odsłonić i wyciągnąć:D Perła ładna ale uważam, że przesadnie ze skromnoscią:) Chciaż te upięcia też są ładne:) Najlepeij jak zrobisz próbę, a fryzjerka coś dobierze żeby cię optycznie wyciągnąc.

Gość ebano
no jasne że proba, ale nie moge isc do fryzjerki i walnąc "nie wiem co chce" :) heheh co do skromnosci, to taka jestem :o najchętniej nic bym na szyje nie zakladała, ale tak wypada... Wiem dziwak ze mnie, nawet mama mi to mowi, ale ja nic nie poradze :o

Gość ebano
dzieki okokokokokokokoko za rady :) 🌻

hmmm To może takie łańcuszki są takie blisko szyji które rozchodzą się na dwa albo kilka Wiesz o co chodzi? Nie w salonach znajdziesz mnóstwo fryzur, głownie autorskich. A kiedy ślub?

Ale możesz powiedzieć, jestem niska, szczupła zdaje się na pani wenę. Żeby pani zrobiła to co uważa, że będzie dla mnie najlepsze. One wiedzą dobrze co i jak, zaproponuje doradzi.

Gość ebano
wiem o co chodzi z tym łancuszkiem :) mam podobny w domu, ale starutki... Nic mi nie pozostaje jak pochodzic po sklepach :) a co do fryzjerki, to jeszcze trzeba trafic na kogos dobrego :o miałam dobra fryzjerke zaufaną, ale wychodzi za mąż, wyjezdza do innego miasta... Akurat miesiac przed moim s;lubem :o a slub 4 sierp

a skąd jesteś? Aaaa starutki czyli? taki zniszczony czy jaki? Bo jak nie zniszczony to ładną tradycję dzięki temu można zapoczątkować:D

Gość ebano
starutki, tzn że w kiepskim stanie :o i juz mi sie nie podoba :D jestem spod Wawy Czarna IwI ---> thx :)

Ale powiem ci że pomimo przesądów (też nie wierzę) na twoim miejscu do tej sukni założyłabyym perełki i to sznuerk albo jakąś skromną kolię z perełek przy szyji i wystarczy:D

Gość ebano
wiesz, ja generalnie patrzylam na razie takie takie sznureczke perełek na zyłce, nieregularnie poukladanych, wiesz o co mi chodzi? Na pewno widziałas cos takiego. Ale nie wiem jak to bedzie wyglądało. Moja przyjaciołka ma cos takiego, ale niezbyt ładne. Pozycze i przymierze do sukni, jak bedzie ok, to poszukam dla siebie czegos w tym stylu. A ty co zakladasz na szyje? kiedy slub>?

Ja ślub w październiku. Na szyje hmm jeszcze nie wiem. Narazie mam sukienkę. Tyle, że nie ślubną a wizytową. Bo ślub mam tylko cywilny. Też myślałam o perełkach tych brązowych, kremowych. Tak wiem o co ci chodzi. Ale zdecydowanie perełki okrągłe. Nieregularne są mniej eleganckie. Wiesz ja nawet myślałam o biżuterii ze sklepów typu bijubrigidde nie wiem jak to się piszę. Myślałm też o brązowych koralikach takich drobniutkich i z tego kolia i bransoletka. Jeszcze nie wiem. ;)

Gość ebano
bylam w brigitte (tez nie wiem jak to sie pisze:) ) tam są fajne rzeczy. A jaki masz kolor sukni?

Gość ebano
bardzo ładna :) ja bym poszukała czegos w kolorze tej kokardy, Pieknie by to razem wyglądało :)