Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glowabe7

MATA OZONOWA czy ktoś ma ja w domu????

Polecane posty

Gość glowabe7

hej slyszałąm ze mata ozonowa to hit, że uelastycznia skore i wogole jest suuper. Odmładza. Mam tylko pytanko bo tak sobie przegladam rózne oferty tych mat i sa straszne róznice w cenie. Obawaim sie ze niektóer moga być podrobkami, bez żadnych wlasciwosci tylko zwykłe bombelki :). Chciałabym zakupic jedna z nich ale nie wiem dokładnie czym mam sie kierowac. Moze znacie jakies fajne wskazówki ???? Mniej wiecej na jaka cene mam sie nastawiec aby mata nie okzaal sie felerna malo pomocna i dzialąjąca.???? Moze ktoś mi posluzy rada? Dziekuej bardzo

Gość moja rada nie kupowac
ozon rozpada się na tlen atomowy i cząteczkowy, ten atomowy to tzw wole rodniki... A wolne rodniki powodują starzenie sie skóry, więc nie rozumiem skąd cudowne własciwości maty.... Ja bym nie kupiła jej

Gość Bzdury gadasz
Mata jest swietna. A podrobki sa znacznie tansze, wiec cena jest wyznacznikiem jakosci-nie jestem dystrybutorem tylko uzytkownikiem. Korzysta cala rodzina. Co do wolnych rodnikow, Polecam artykul: http://www.noni.inter-tech.pl/article_info.php

Gość Bzdury gadasz
link nie dziala-szkoda.Wystarczy zreszta wpsac w wyszukiwarke wolne rodniki i poczytac na ten temat.

Gość glowabe7
dzieki wielkie wiesz tylko zastanawi mnie to zeniby tak jest masz racje ale kurcze tyle osob to mialo np; w sanatoriach i lepiej sie po tym czuja. Teraz tez sa kosmetyki z kuracjami dotleniajacymi . Może tu chodzi o stezenie? WIem malo na ten temat a boje sie sobie zaszkodzic. Duzo o tym slyszalam w reklamach i nietylko. Teraz w modzie jest suplementacja. Na rynku pojawio sie mnóstwo firm ktoe działa na korzysc naszego zdrowia. Oni bardzo czest przedstawiaja rózne programy upiekszajace i naturalne. I tez czesto mowia wlansie o takich matach ozonowych . Juz nie wiem co amm sadziac na ten temat. Ale dziekuje za rade:)

przeciez mata ozonowa to wciskanie ludziom kitu,to zwykła mata na powietrze,ozon jest szkodliwy i nie może byc stosowany w wodzie. Ludzie nie dajcie sie oszukiwać

Gość ozon jako taki jest
szkodliwy.... Nie wiem, ale ja tez jestem przeciwko tej macie, a tlen atomowy faktycznie nie jest zdrowy i powoduje starzenie sie skóry